Mooi fotoboek , prima kwaliteit voor weinig geld

Beschrijf hier uw ervaring

Makkelijk te maken ; begreep alleen niet hoe tekst op rug van boek moet komen !

Fabrizia

Dit keer een fotoboek A4 met een zachte kaft gemaakt, erg blij met het resultaat en zonder reclame in mijn boek, top!

Wendy

Goede duidelijke website om foto boeken online te maken. Erg handig dat je het project op kunt slaan en later kunt aanpassen.
Enige minpunt de wijze waarop het verzonden wordt. Ik had een A5...
Enige minpunt de wijze waarop het verzonden wordt. Ik had een A5 boekje gemaakt maar werd verpakt in karton met een plastic strip er omheen. De strip zat zo strak dat het mijn boekje aan een kant had beschadigd en ingedeukt, wellicht beter om er geen strakke strip omheen te doen.

Mariska

Goede en snelle service, mooie kwaliteit

Goede en snelle service, mooie kwaliteit

Goed en snel

Beschrijf hier uw ervaring

Ik vind dat je zeer duidelijk een fotoboek kan maken en dat er een snelle service is. En ook nog snel online feedback

breedveld

Prima service

John van de Sande

Mooie A4 fotoboeken.

Beschrijf hier uw ervaring

Fotoboeken zij netjes afgewerkt, snelle levering.

D. de Bruijn

Prima, fijn programma

Zie boven.

D. de Bruijn

Prima, geen opmerkingen. Fotoboeken worden netje verstuurd.

Beschrijf hier uw ervaring

Zie boven. Ervaring met het fotoboekprogramma is goed. het is gemakkelijk te bedienen en foto's in vele variaties erin plaatsen.
Ik had met hetzelfde programma ervaring bij Foto Kleijne in...
Ik had met hetzelfde programma ervaring bij Foto Kleijne in Berkel. Die stopte er echter mee.

Loos

Net mijn fotoboeken ontvangen,TOP wat een goede kwaliteit!