Corry van der Valk

Ik maak al meer dan 8 jaar de fotoboeken en bestel de boeken bij de Telstar. Toen ik begon met boeken maken ben ik op een informatieavond geweest. De boeken vind ik heel mooi en bij vragen word ik... Ik maak al meer dan 8 jaar de fotoboeken en bestel de boeken bij de Telstar. Toen ik begon met boeken maken ben ik op een informatieavond geweest. De boeken vind ik heel mooi en bij vragen word ik altijd super geholpen. Een nieuwe belletje en ik kan weer verder met het maken van een boek.

Joost Giese

Prima, fijn programma voor het maken van fotoalbums. Goede service.

A. Vink

Keurig bedrijf wat zijn afspraken nakomt, ook is de prijs-kwaliteits verhouding dik voor elkaar!

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb al meerdere malen fotoboeken besteld, deze zijn steeds keurig op tijd geleverd. Ook is het bewerkingsprogramma zeer gebruiksvriendelijk. Tevens zijn er van tijd tot tijd leuke acties met hoge... Ik heb al meerdere malen fotoboeken besteld, deze zijn steeds keurig op tijd geleverd. Ook is het bewerkingsprogramma zeer gebruiksvriendelijk. Tevens zijn er van tijd tot tijd leuke acties met hoge kortingen waar ik al meerdere keren gebruik van heb gemaakt!

John van de Sande

Snelle levering en zeer goede kwaliteit.

Beschrijf hier uw ervaring

Maakt mooie fotoboeken, heb al diverse boeken besteld.

Miepol DeRoeck

Al sedert 2006 ben ik hier klant. Niks dan poditiefs van mij uit. Een enkele maal heb ik een foutieve zending gehad. Zonder persoonlijk kaft bv. Na melding heb ik het boek dan kosteloos opnieuw... Al sedert 2006 ben ik hier klant. Niks dan poditiefs van mij uit. Een enkele maal heb ik een foutieve zending gehad. Zonder persoonlijk kaft bv. Na melding heb ik het boek dan kosteloos opnieuw bekomen. Sevice zou ik zeggen.

Martens

Goede prijs-kwaliteit verhouding, erg mooie fotoboeken

Beschrijf hier uw ervaring

Goede prijs-kwaliteit verhouding, erg mooie fotoboeken. Levering duurt enigzins lang maar daar tegenover staat een onwijs mooi product dat mooi blijft.

Paula Plas

Het is een super bedrijf ben al heel lang klant en dat zal zo blijven.
De kwaliteit van het product is super.
Ik wil niets anders.
Wanneer ik vragen heb of een probleem dat...
Het is een super bedrijf ben al heel lang klant en dat zal zo blijven.
De kwaliteit van het product is super.
Ik wil niets anders.
Wanneer ik vragen heb of een probleem dat word ik altijd heel goed te woord gestaan en geholpen.

Goed, heb al meerdere fotoboeken besteld

m.reuling

Kwaliteit is goed snelle levering