C. Roebersen

Heel goed, de boeken zien er altijd prachtig uit.
Wel moeten de prijzen niet meer stijgen anders is het niet aantrekkelijk meer.

Fabrizia

Handige en duidelijke software. Altijd weer blij als mijn mooie boek vol herinneringen thuis bezorgd wordt.

Goed fotoboek

Beschrijf hier uw ervaring

Ja, maak vanaf 2006 elk jaar een jaarboek, nu in totaal 10x een fotoboek Groot besteld.

Beschrijf hier uw ervaring

Vind het een zeer prettige manier van werken. Mooie boeken. Ben zeer tevreden over de kwaliteit van het papier en de afwerking.
Een minpuntje vind ik dat ik met het gebruik van het raster de...
Een minpuntje vind ik dat ik met het gebruik van het raster de kaders die ik zelf maak niet vaak op 1 lijn krijg. Mijn hand is niet zo stabiel dat ik op de millimeter kan slepen.

Vind het wel jammer dat ik in 2006 en de jaren erna geen jaartallen op de zijkant van mijn map kan laten drukken. Nu staan ze mooi naast elkaar in de kast alleen zie ik aan de buitenkant NIET welk jaar het is. Mocht ik nieuwe mappen willen ben ik voor 10 boeken beolachelijk veel geld kwijt dus dat doe ik niet.

Rransisca van den Bos

Ik vind het een goed bedrijf

Beschrijf hier uw ervaring

zijn klantvriendelijk en willen altijd helpen of je te woord staan

Goed.

Goed. Makkelijk programma

Bestel al vanaf 2004 spiraalboeken, ben gewend aan het programma, is goed bruikbaar, keurige levering.

Rob vdn Heuvel

Al diverse fotoboeken laten maken, tot volle tevredenheid en zeer goede kwaliteit

Prima produkt en prima service

Al enige jaren laten we de fotoboeken van de vakantie bij fotoboeken afdrukken.

Beschrijf hier uw ervaring

Het is een makkelijk programma met veel mogelijkheden.