Verschillende fotoboeken en canvasdoeken gemaakt. Altijd zeer tevreden en goeie reactie`s van anderen op het product.
Eenmaal een foto op hout af laten drukken, absoluut niet tevreden ivm...
Beschrijf hier uw ervaring
Prima, snelle service en goede kwaliteit en vragen worden keurig en vlot afgehandeld.
De fotoboeken zijn mooi, alleen mis ik bij het boek maken de mogelijkheid om snel ronde en ovale foto's in het boek te zetten. deze kaders staan er niet bij.
Makkelijke software
snelle levering
prima
Goede ervaring
Beschrijf hier uw ervaring
Doe al jaren zaken met ze.
Ik heb Fotoboeken leren kennen via een promotie van iBood. Vlot programma om mee te werken en heel mooi afgewerkt resultaat. Ook problemen met adres en verzendkosten zijn op heel korte tijd opgelost.
Mooie boeken, snelle en duidelijke service.
Duidelijke antwoorden op vragen.
Prima service, ook snel geleverd.
Levert heel mooie fotoboeken. Heel erg klantgericht. Zeer snelle levering, service bijzonder goed. Zeer snelle feedback bij vragen.
Beschrijf hier uw ervaring
Geweldige service. Ze bellen terug als je een mislukte poging hebt gedaan om hun telefonisch aan de lijn te krijgen.
Beschrijf hier uw ervaring
Geweldige telefonische service. Bij een mislukte poging om hun aan de lijn te krijgen wordt ik teruggebeld. Super!!!