Riet Spijker

Al verschillende keren gebruik van gemaakt. fotoboeken, geboortekaartjes. Alles is keurig verzorgd en afgeleverd.

Fotoboeken.nl levert prima werk af. Levertijd volgens afspraak.

Beschrijf hier uw ervaring

Vragen worden meestal binnen enkele uren naar tevredenheid beantwoord.

Joke Bol

De cursus avonden zijn mij uitstekend bevallen. Prima uitleg. Tijdens het oefenen op de computer met je eigen foto's is de assistentie heel goed, geduldig en uiterst vriendelijk.

Beschrijf hier uw ervaring

Het doorsturen van een gemaakt fotoboek verloopt goed. Heb je een keer problemen kun je altijd even bellen en dan wordt duidelijk uitgelegd wat je moet doen. Dat zelfde geldt ook tijdens het maken... Het doorsturen van een gemaakt fotoboek verloopt goed. Heb je een keer problemen kun je altijd even bellen en dan wordt duidelijk uitgelegd wat je moet doen. Dat zelfde geldt ook tijdens het maken van een fotoboek thuis als je iets van wat je wilt gebruiken van al de mogelijkheden in het programma niet voor elkaar krijgt.
De uitvoering van de fotoboeken is erg mooi.

Ik maak elk jaar een fotoboek en dat bevalt goed

Goed.

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle verwerking, mooie fotoboeken, vriendelijke en snelle klantenservice. Heel fijn dat er op je fotoboek nergens een logo staat. Alleen de foto's zijn soms wat flets.

Een hele fijne ervaring

Beschrijf hier uw ervaring

Goede service geven ze. En als je ergens mee zit je word gelijk goed geholpen.

prive

Beste mensen Ik ben zeer tevreden over het afhandelen van de boekjes.

Beschrijf hier uw ervaring

Een probleem heb ik iedere keer dat als ik halfweg ben met betalen Ze de foto's beginnen te downloaden en ik niet verder kan met betalen Als jullie klaar zijn met het downloaden krijg ik van de... Een probleem heb ik iedere keer dat als ik halfweg ben met betalen Ze de foto's beginnen te downloaden en ik niet verder kan met betalen Als jullie klaar zijn met het downloaden krijg ik van de bank te horen er is iets mis gegaan met de betaling. Ik krijg na een uur van jullie wel de kans om de betaling af te maken. Maar het is niet prettig

w. Baan

Ben tevreden over het verloop van mijn bestellingen

Beschrijf hier uw ervaring

Heb een keer contact gehad en werd goed geholpen

Anoniem uit Amsterdam

Ik heb al meerdere foto albums besteld en heel snel ontvangen. Ook de kwaliteit van de boeken is goed en de software duidelijk.

Michiel De Goeje

Beschrijf hier uw ervaring

Ik had iets foutief besteld maar werd snel beantwoord en gecorrigeed