Liesbeth

Erg goed resultaat en uitstekende service!

Ik kreeg per mail persoonlijk advies over mijn product en het eindresultaat is prachtig geworden.

Prima!

heel gebruiksvriendelijke online software; mooi resultaat; goede prijs-kwaliteit

JT

Een (verlate) agenda gemaakt. Snel geleverd en zag er prima uit.

Een van de weinigen met software waarmee je nog een foto agenda met een flink aantal foto's kunt maken. Goede kwaliteit en snel geleverd.
Wel kan de software nog wat worden uitgebreid en ook...
Wel kan de software nog wat worden uitgebreid en ook klantvriendelijker worden gemaakt. Het is nu nog wat zoeken.

Bart de Boer

Uitstekend

Snelle afwerking en prima afdruk

thea de jonge

Altijd snel via de chat goed geholpen. Boeken zijn mooi.

Een fotoboek gemaakt in Nederland. Met google fotoboek steun je Amerika. Bovendien heb je google waarschijnlijk zonder het te beseffen toestemming gegeven voor inzage in alles wat je met google... Een fotoboek gemaakt in Nederland. Met google fotoboek steun je Amerika. Bovendien heb je google waarschijnlijk zonder het te beseffen toestemming gegeven voor inzage in alles wat je met google doet. Woon je bij Groningen dan het dichtbij en wordt je vriendelijk ontvangen.A

sonja kersse

Snel en goed

Mooie kwaliteiten , variatie aan mogelijkheden

Aad van den Beukel

Voor de eerste keer fotoboek gemaakt. is met het programma van de fotoboekfabriek eenvoudig te realiseren

eenvoudig programma

Al meerdere boeken besteld!

Kwaliteit boek

Marjan

Nette afdrukken

Kleur, goede kwaliteit papier

Cathy

Ben tevreden met mijn foto's.

Prijs viel mij mee,foto's zagen er goed uit. Had mijn bestelling snel in huis.