Afke Jacobs

Gerrit

Ik heb hier een mok met foto-opdruk besteld. Mooi product, snelle levering en goede prijs/kwaliteit.

Pelle

Superfijne ervaring; alle mogelijkheden zijn makkelijk te vinden en toe te passen en het eindresultaat is prachtig!

Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

R Kaper

Supersnelle service

Met AI werd de pixeldichtheid verbeterd, waardoor er een supermooie en scherpe poster gemaakt kon worden.

sonja

Geweldig!

Snelle levering, product zoals omschreven, vriendelijke klantenservice

A.G. Kooman

Vanaf het begin een goede correspondentie, de belettering op de omslag was iets naar links verschoven tijdens het proces. Dit werd netjes opgelost door het leveren van een nieuw boek. Mooie service... Vanaf het begin een goede correspondentie, de belettering op de omslag was iets naar links verschoven tijdens het proces. Dit werd netjes opgelost door het leveren van een nieuw boek. Mooie service die je niet vaak meer tegenkom.

Vriendelijke correspondentie, adequaat handelen en een mooi afgewerkt product.

Jet van Ginkel

Uitstekend!

Goede prijs, snelle levering, product zoals verwacht

Ben v.d. Reek

Fotoboek dat ik gemaakt heb ziet er erg goed uit maar het programma waarmee je moet werken laat te wensen over. Zo moeten de foto's waar je uit wil putten steeds "aan" gezet worden en wordt niet... Fotoboek dat ik gemaakt heb ziet er erg goed uit maar het programma waarmee je moet werken laat te wensen over. Zo moeten de foto's waar je uit wil putten steeds "aan" gezet worden en wordt niet aangegeven welke foto's je gebruikt hebt.
Tekst kun je niet in kaders zetten.
De kaders voor foto's zijn onduidelijk te herkennen en kennen veel fantasielijstjes maar geen rechte kaders in verschillende diktes en kleuren.

Makkelijk plaatsen van foto's, vergroten/verkleinen, over elkaar plaatsen en paginagroot maken.
Mooie kwaliteit van het album en de pagina's met foto's.

Reactie Fotofabriek.nl:

Hoi!
Goed om te lezen dat het fotoboek in ieder geval van de gewenste kwaliteit is. Dat is fijn!
Hoi!
Wel een beetje jammer om te lezen dat je onze editor-omgeving weer wat minder vindt. Maar, wel goed dat je dit aankaart. Wij spelen terugkoppeling altijd door. Zo proberen we altijd maar weer te leren van klantervaringen.
Ik heb je een mail gestuurd, met de vraag om je feedback wat toe te lichten. Als je hier op zou willen reageren, zou dat top zijn!
We zien je reactie graag tegemoet.
Met vriendelijke groeten,
Team Fotofabriek

Silvia De Laet

Het bestellen was opzich redelijk makkelijk. Wel jammer dat de foto's worden opgerold voor verzending. Bij het uitrollen zaten er allemaal zwarte korrels op de foto's

Reactie Fotofabriek.nl:

Goedemiddag,
Bedankt voor het tijdnemen, voor het geven van feedback. Terugkoppeling vanuit de klant kunnen wij natuurlijk alleen maar van leren. Top!
Ik heb je een mailtje gestuurd. Zou...
Goedemiddag,
Ik heb je een mailtje gestuurd. Zou je daarop kunnen reageren met een korte toelichting?
Het zou jammer zijn wanneer je foto's niet helemaal naar wens zijn, dat lossen we uiteraard graag met je op!
Met vriendelijke groeten,
Team Fotofabriek

Bart

Na het plaatsen van de bestelling kregen we een e-mail dat de randen misschien niet mooi werden. Super hoe ze meedenken!
Bij de verzending was iets niet goed gegaan, pakbon met lijm op het...
Bij de verzending was iets niet goed gegaan, pakbon met lijm op het canvas terecht gekomen. We hebben contact opgenomen en direct werd excuses gemaakt en een nieuw canvas toegestuurd.
Fouten maken gebeurt bij elk bedrijf, je bent onderscheidend in hoe je ze oplost.

Klantvriendelijk, snel, persoonlijk, goede kwaliteit producten