anoniem

Ok

betaalbaar en snel

Marlies Jacobse-Schipper

Hele slechte kwaliteit foto’s. Korrelige kwaliteit. Sommige zijn zelfs niet goed afgesneden. Geen aanrader.

Reactie Fotofabriek.nl:

Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. Dit is natuurlijk jammer om te lezen. Ik kom graag met je in contact om dit samen te bespreken.
Op het bij ons bekende...
Op het bij ons bekende mailadres zal ik een mailtje sturen.
Groetjes, Team Fotofabriek

Patries

Zeer tevreden

Mooi product, snelle levering!

Luca De Paoli

Snel

Anandi Ganesh

Kon de maanden niet aanpassen. Kon maar 1 voucher toevoegen.

Kwaliteit is ok

Reactie Fotofabriek.nl:

Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen een review te schrijven. De maanden staan inderdaad vast, mocht je een eigen gemaakt project wensen is het handig om een blanco spiraal boekje te... Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen een review te schrijven. De maanden staan inderdaad vast, mocht je een eigen gemaakt project wensen is het handig om een blanco spiraal boekje te maken.
Wat betreft de vouchers klopt dat. Maar in veel gevallen kunnen wij meekijken naar de mogelijkheden. Ik ga even een mailtje sturen op het bij ons bekende mailadres zodat we de situatie nog even kunnen bespreken.
Groetjes Team Fotofabriek

Dumoulin Media

Razendsnelle levering, mooi fotopapier. Foto's een tikkeltje donker afgedrukt.

De fotofabriek leverde heel snel

M. Bertens

Goede service en klantvriendelijk

Problemen worden goed en snel opgelost.

peter brock

Perfect

correcte opvolging en info gekregen

Jan Peters

Goed. Alles ging zoals het hoort

Kwaliteit.

A. Kuijk