Geertje van der Veen

Ik ben superblij met mijn agenda. Alles was perfect. Ik was vooral erg blij met de vele cliparts. Die zijn heel erg mooi. Dat ik alle bladen een zelfgekozen kleur kon geven was ook heel fijn.... Ik ben superblij met mijn agenda. Alles was perfect. Ik was vooral erg blij met de vele cliparts. Die zijn heel erg mooi. Dat ik alle bladen een zelfgekozen kleur kon geven was ook heel fijn. Afwerking en levering ook perfect.

Snelle levering. Gemakkelijk te maken.

henny jacobs

Snelle levering, prachtige foto's, prima prijs-kwaliteit verhouding

Maartje Brouwers

Mooie mok (blauw aan de binnenkant). resultaat van goede kwaliteit. Makkelijk te maken

anoniem

Levering zoals beloofd
fotokwaliteit is zeer goed
website makkelijk om mee te werken
veel verschillende beeldformaten beschikbaar

Hans

Goeie kwaliteit, snelle levering

Product fotomokken goed verpakt, snel geleverd en prima in orde

Ignace Verstraeten

Mooie foto en correct geleverd

J. Vos

Geweldig afbeeldingen

Korte tijd afdrukken levering

Vera

Zeer goed

Fotoboek is zeer goede kwaliteit en zou eigenlijk een dag te laat geleverd worden. Na contact te hebben opgenomen kon een medewerker dit een dag naar voren schuiven waardoor het boek nog op tijd... Fotoboek is zeer goede kwaliteit en zou eigenlijk een dag te laat geleverd worden. Na contact te hebben opgenomen kon een medewerker dit een dag naar voren schuiven waardoor het boek nog op tijd binnen was voor de verjaardag.

Jojanneke

Gebruiksvriendelijk en scherp van prijs, een leuke agenda met veel duidelijke foto's

Foto's zijn snel geupload, opmaak-programma spreekt voor zich, is heel gebruiksvriendelijk. Scherp geprijsd en artikel is zo in huis.

Kitty

Super snel en loopt niet vast zoals bij de andere bekende fotoalbum maker

Snel