Merle Schonewille

Top

Erg mooi resultaat. Duidelijke instructies. Op tijd geleverd.

Ine

Snelle nette levering

rob rademakers

Heel erg positief

Snel en makkelijk samenstellen van een album, mooie opzet

Mirjam

Super

Mooi fotoboek laten maken

A G J van den Berk

Na een niet goed gelukte afdruk hebben ze alle moeite gedaan om zo snel mogelijk een goede te sturen.

W.J.C. Steenbakker

extra controle voordat het fotoboek wordt afgedrukt

Simone Bijsterbosch

Veel keuze mogelijkheden

Gerdien

Slechte kwaliteit van foto's en afdrukken, haastklus. Zou niet weer bestellen hier. Teleurgesteld.

Snelle levering, niet te duur

Beste Gerdien,
Beste Gerdien,
Bedankt voor uw review. We begrijpen dat u niet tevreden bent met uw bestelling. Graag willen we tot een oplossing komen en daarover hebben we u een mail gestuurd. We zouden het graag via die weg met u uitzoeken.

anonym

De kleuren van de fotos in het fotoboek waren niet goed and niet mooei, soort of een rood filter.

Beste …,
Beste …,

Marloes Eeftens

Ik heb een platliggend fotoboek 21x21cm besteld. Helaas zijn veel foto's die tot de middenlijn hadden moeten lopen, net 3mm daar overheen geprint, of (aan de andere kant) net 3mm ervandaan.... Ik heb een platliggend fotoboek 21x21cm besteld. Helaas zijn veel foto's die tot de middenlijn hadden moeten lopen, net 3mm daar overheen geprint, of (aan de andere kant) net 3mm ervandaan. Bovendien is de middellijn goed zichtbaar, waardoor dit ook nog erg opvalt. Dit hoewel ik veel van de gegeven templates heb gebruikt. Dit was bij andere printers niet zo. Ik vond ook de kleuren. Minder helder dan die ik bij andere printers geweld ben.

Prijs was OK, software werkte ook goed.

Beste Marloes,
Beste Marloes,