Jochem Cooiman

Goede software, makkelijk persoonlijk maken en goed eindresultaat

Ilayda Ozturk

Super snelle levering en goede beeldkwaliteit

p kessler

Gemakkelijk programma duidelijk met prachtig resultaat

Eigen ontwerpen, gemakkelijke programma, fijne service, duidelijk zicht op eindproduct

Gerard Dijkstra

Foto op a4 formaat, hoogglanzend, zeer geslaagd en stevig verpakt via brievenbus ontvangen

Arjan

Zeer positief, voor een mooie prijs een heel leuk cadeau kunnen geven die de volgende dag al in de brievenbus lag.

Goede kwaliteit
Goede prijzen

Gebruikersvriendelijke software om een kalender of fotoboek samen te stellen. Gemakkelijk om stap voor stap de bestelprocedure te doorlopen.

Supersnelle verwerking

Anny Joossens

Ik ben tevreden van de kwaliteit van de bestelde fotoboekjes. Het was wel langer onderweg dan aangekondigd. Maar goed, misschien lag dat aan de feestdagen. Ik vraag me wel af waar deze fotoboekjes... Ik ben tevreden van de kwaliteit van de bestelde fotoboekjes. Het was wel langer onderweg dan aangekondigd. Maar goed, misschien lag dat aan de feestdagen. Ik vraag me wel af waar deze fotoboekjes uiteindelijk gedrukt worden ? Is dat in Nederland of Europa of China (bij wijze van spreken) ?

Ewis

Heel goed!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Jelte Nijhuis

Ondanks de feestdagen die tussen mijn bestelling en levering zaten. Erg snel mijn bestelling binnen gekregen!

Makkelijke website als ik het kan kan iedereen het😊