Evelyne Sloot

Erg snelle service. Afdruk is erg mooi geworden

Marijke Elsinghorst

Duidelijk, snel, goede kwaliteit

Mario Baert

Kalenders laten drukken, snel en netjes geleverd. Mooie kwaliteit.

Frans Rienstra

Perfect uitgevoerd en snel geleverd

Gemak om zelf op site model te maken

Mijn ervaring is heel goed. Mooie mok

De kwaliteit van de foto’s is heel goed!

Miek

Snel, makkelijk, mooi en goed verpakt verzonden

Matige kwaliteit fotoprints (te donker)

Vriendelijke klantenservice

Reactie Fotofabriek.nl:

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent met de kwaliteit van de fotoprints . Graag kijk ik daarin even met je mee.
Op het bij ons bekende e-mailadres ga ik je een mailtje sturen. Dan kunnen we het samen oplossen!
Team Fotofabriek

Margoo Timmermans

Fijne site om je eigen fotoboek samen te stellen. Eerder gebruikte ik een andere site maar deze vond ik na aanpassingen niet meer klantvriendelijk. Bij de Fotofabriek heb ik op een fijne manier het... Fijne site om je eigen fotoboek samen te stellen. Eerder gebruikte ik een andere site maar deze vond ik na aanpassingen niet meer klantvriendelijk. Bij de Fotofabriek heb ik op een fijne manier het fotoboek kunnen samenstellen.

Gebruiksvriendelijk en fijne communicatie na het bestellen.

M.T

Een heel mooi boek van uitstekende kwaliteit. Goed afgewerkt. Heldere foto's.

Heldere kleuren, mooi afgewerkt en gebonden.

Ingrid Wardenaar

Ik had per abuis een boek besteld met verkeerde kaft en papier wat iets donkerder uitpakte waardoor de foto's niet mooi over kwamen en was daardoor teleurgesteld. Toen ik opbelde en dit vertelde... Ik had per abuis een boek besteld met verkeerde kaft en papier wat iets donkerder uitpakte waardoor de foto's niet mooi over kwamen en was daardoor teleurgesteld. Toen ik opbelde en dit vertelde mocht ik meteen een boek met de juiste kaft uitkiezen en met het juiste papier. Nu was het wel mooi en ik hoefde niets extra's daarvoor te betalen. Ik ben dus zeer tevreden, ook over de kwaliteit, maar vooral ook over de vriendelijkheid en de juiste aandacht van de medewerkers.

Bij ontevredenheid krijg je de juiste aandacht en wordt het goed geregeld!