De Wolf Magda

Zeer goed verzorgt en vlug bezorgt

goed verwerkt

Frits Nievergeld

Prima afspraken, perfecte aflevering.

Pauline

Super! Software was gemakkelijk in gebruik en het resultaat is hartstikke mooi

Sophie Janszen

De plaatsing van de foto op de grote mok vind ik niet mooi.
De plaatsing van de foto op de grote mok vind ik niet mooi.
Ik vind het jammer dat de bovenkant van de foto bijna gelijk valt met de rand van de mok, terwijl de onderkant van de foto niet samenvalt met de onderkant. Ik zou het mooier vinden als boven en onder een even grote witte rand is. Wel een lekkere grote mok.

Heel veel mogelijkheden, en een lekkere grote mok.

Marianne

Goede service, wilde met spoed iets laten bedrukken en ontving binnen 2 dagen mijn product.

Denken met je mee

Yvonne Krouwel

Volgens internet snelle bezorging. Helaas pas dagen later het binnen gekregen. Te laat voor het doel helaas. Dus ik raad het qua snelheid absoluut NIET aan. Website klopt niet. Verder was het boek... Volgens internet snelle bezorging. Helaas pas dagen later het binnen gekregen. Te laat voor het doel helaas. Dus ik raad het qua snelheid absoluut NIET aan. Website klopt niet. Verder was het boek oké al zat het dubbel in mijn brievenbus.

Beste Yvonne,
Bedankt voor uw review.
Omdat u toch niet helemaal tevreden bent, heb ik u nog een berichtje gestuurd om samen verder te kijken.
Voor nu een fijne dag en ik hoop dat we...
Beste Yvonne,
Bedankt voor uw review.
Voor nu een fijne dag en ik hoop dat we samen tot een oplossing kunnen komen.
Team Fotofabriek.

Anouk Sonnemans

De bestelling voor de kerst geplaatst. Mij was niet helemaal duidelijk (voor het bestellen) of de producten tijdig aanwezig zouden zijn. Dit is helaas niet gelukt. Uiteindelijk was de zending niet... De bestelling voor de kerst geplaatst. Mij was niet helemaal duidelijk (voor het bestellen) of de producten tijdig aanwezig zouden zijn. Dit is helaas niet gelukt. Uiteindelijk was de zending niet compleet, maar dit werd wel snel en goed opgelost. Vriendelijke medewerker heeft me goed geholpen.

Goede klantenservice

Wout Mulder

Snelle service. Afdrukkwaliteit kan beter. Foro' erg kontrastrijk. Verouderde software. Optie foto verbeteren werkt slecht uit indien foto al bewerkt is in bijv. Photoshop.

Snelle afhandeling. Prima verpakking. Word goed op de hoogte gehouden van het proces.

Goedemiddag,
Bedankt voor je review op Feedback Company! We stellen het op prijs dat je hier de tijd voor hebt genomen.
Ik vind het jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. Wij hebben...
Goedemiddag,
Ik vind het jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. Wij hebben je een mail gestuurd om het via die weg met je op te kunnen lossen.
Fotofabriek

Claassen

De foto’s zijn wat gehavend afgesneden, alsof het mes niet meer scherp is, dit heb ik eerder niet mee gemaakt.

Foto’s wel mooi afgedrukt

Goedemiddag ,
Ik vind het jammer om te lezen dat de foto's niet mooi zijn...
Goedemiddag ,
Ik vind het jammer om te lezen dat de foto's niet mooi zijn gesneden. Excuses hiervoor! Wij hebben je een mail gestuurd om het via die weg met je op te kunnen lossen.
Fotofabriek

Margaretha

Goed programma, fijn om mee te werken en kwaliteit uitstekend. De bezorging van post nl liep iets minder soepel, maar goed. Toch ( wel later dan gepland) bezorgd.

goede kwaliteit!!