Marcel Nol

Zeer goede kwaliteit foto's en snelle levering

Eco foto's super

Karin Zijlstra

Ik ben tevreden over de foto fabriek omdat ze na een foutieve afdruk op een mok, kosteloos een nieuwe mok opstuurde die wel goed was. En dat in minder dan een week tijd. Wat een service. Top.

Service en snelheid.

Cristina Ghiga

Bezte keuze voor fotoalbum

Service, overzichtelijke prijzen, super snel antwoord van de klantenservice. Het qualiteit van het eindproduct.

Arjan Muller

Uitstekende ervaring. Design interface via de mobiel (zonder installatie van speciale apps ofzo) werkt prima. Levering sneller dan beloofd. Kwaliteit van het fotoboek is hoog. Helemaal tevreden.

edwin zandbergen

Mooi gedrukt

Anke Wagenaars

Wel snel geleverd. Maar klopte niks van

Levering snel

Beste Anke,
Beste Anke,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Wat jammer om te lezen dat de bestelling niet klopt. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. We sturen je een persoonlijke e-mail om dit samen op te lossen.
Gr. Team Fotofabriek

Jan Karel

Mooi, duur product met betrouwbare maar lastige off-line software

Het gedrukte resultaat is vrijwel gelijk aan wat op het beeldscherm stond.
De tijdbesparende mogelijkheid een eigen layout op te slaan al werkt dat niet 100%.
Mooi papier en mooie...
Het gedrukte resultaat is vrijwel gelijk aan wat op het beeldscherm stond.
Mooi papier en mooie afwerking met de slappe kaft

Beste Jan Karel,
Beste Jan Karel,
Wat leuk dat je een review hebt geschreven. Je geeft aan dat de offline software lastig in gebruik was. We zijn benieuwd waar je tegenaan liep en sturen je een e-mail om te kijken hoe we je hierbij kunnen helpen.
Groetjes Team Fotofabriek

han groeneveld

Matig product, fotoalbum

Snelle levery

Goedemorgen Han,
Bedankt voor je review. We hebben je een e-mail gestuurd om samen te kijken hoe we van een matig product een uitmuntend product kunnen maken.
Gr. Team Fotofabriek.

Jan Eichelsheim

Slechte foto

Helemaal niet

Goedemorgen Jan,
Goedemorgen Jan,
Allereerst bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat de bestelling niet aan je verwachting voldoet. We sturen je een mail om samen te kijken naar een passende oplossing.
Gr. Team Fotofabriek

wendy

(Bewerkt)

De kwaliteit van de magneetfolie is lekker stevig, waardoor ze goed hechten op een metalen ondergrond. Mooie kwaliteit. Aanrader!!

mooie stevige kwaliteit, uitstekende service!