Bianca Sauren

Ik vind het geweldig! Foto verjaardagskalender gemaakt. Zooo mooi

Kwaliteit, snelle service, gemak

Kalender laten maken

Goede kwaliteit van de afdrukken

Vic Hendriks

Zeer goede en intuïtieve werkwijze om zelf je eigen kalender te maken. Is intussen al mijn vierde kalender en wij zijn zeer enthousiast over de kwaliteit van print en gebruikte dikke bladen!
Ik...
Ik heb tussen kerst en nieuwjaar de bestelling gedaan en ondanks de drukke feestdagen de kalender vóór 30 december ontvangen! Toppie!

Prachtige kleuren en zwart/wit fotoprint
Mooie afwerking op stevig papier

Angie Bucher

Perfect!

Annemieke Jongejan

Super snelle levering

Snelle levering, goed bedrukte mokken!

Linda

Goed, snelle service en prachtig resultaat

Jan den Brabander

Wederom een top verjaardagskalender ontvangen !

Prachtige afdruk kwaliteit tegen voor een prima prijs.
Geweldig vriendelijke en behulpzame klantenservice

Muijen

Memory kinder spel

leuk om eigen spel te ontwerpen

Geert K

Wat een scherpte. Na vele anderen geprobeerd te hebben zijn we enorm blij verrast met deze foto's.

Super scherp. Mooie kleuren

Anneloes V

Ik heb via deze website een foto planner besteld. Dus een agenda zonder datum besteld. Ik kon hier veel foto's in kwijt.
Een nadelig puntje. Als je éénmaal een ontwerp kiest kan je geen andere...
Een nadelig puntje. Als je éénmaal een ontwerp kiest kan je geen andere binnenkant kiezen. Het zou fijn zijn als je bepaalde buitenkanten zou kunnen mengen met een andere lay out van de binnenkant.

Website is makkelijk in de omgang. Je kan je foto's uploaden en kiezen voor zelf plaatsen of het programma het laten plaatsen en dan zelf nog wisselen over de pagina's.