Chantal Schalkx

Ruime keuzes mooi product

Makkelijk mee te werken. Mooie foto's

Prima bedrijf. Snel en deskundig.

Snelheid van handeling.
Kwaliteit.
Layout programma. Wel mis de mogelijkheid meerdere afbeeldingen tegelijk met dezelfde vormgeving aan te passen. Dat moet nu per afbeelding

Yvonne van der Veer

Een heel goede ervaring. Ik heb een prachtig boek ontvangen, goede kwaliteit en prachtige kleuren. Mooi dik papier, platliggend. Echt super. En snelle levering!!! Voor herhaling vatbaar. Yvonne

Kwaliteit

Reactie Fotofabriek.nl:

Yvonne,
Bedankt voor je mooie review! Veel plezier van de aanschaf en zien je graag terug bij Fotofabriek.

Maurice Quaedvlieg

Ik heb voor de eerste keer een fotoboek gemaakt met de fotofabriek.
Ik ben hier erg tevreden over: het maken van het fotoboek was duidelijk en eenvoudig.
Het resultaat is een heel mooi...
Ik heb voor de eerste keer een fotoboek gemaakt met de fotofabriek.
Het resultaat is een heel mooi fotoboek.

De chat helpdesk.
Accuraat en to the point mbt mijn vragen.
Toen ik er zelf niet uitkwam, heeft de medewerker vanuit hun kant kunnen oplossen.
Erg prettig

Reactie Fotofabriek.nl:

Maurice,
Bedankt voor je mooie review.
Gr. Team Fotofabriek

Tom

Ik heb een hele fijne ervaring met Fotofabriek. Ik had per ongeluk een low res beeld geüpload en na ontvangst kwam ik hierachter. Fotofabriek heeft voor mij kosteloos het beeld opnieuw afgedrukt en... Ik heb een hele fijne ervaring met Fotofabriek. Ik had per ongeluk een low res beeld geüpload en na ontvangst kwam ik hierachter. Fotofabriek heeft voor mij kosteloos het beeld opnieuw afgedrukt en verstuurd. Erg fijn! Bedankt nogmaals.

Goede klantenservice

Professioneel, gebruiksvriendelijk, goede kwaliteit, snel bezorgd, makkelijk om met iemand in contact te komen met vragen.

Henny van Gulik

Heel goed!!

Mooie producten en wordt goed op de hoogre gehouden.

Elze Reitsema

Mooi album kunnen maken

Annemieke Leeuwenburgh

Heel intuïtieve software, goed materiaal, zorgvuldige bezorging

Zie boven

M

Goed werk en zeer snel. Ook al hadden ze een calamiteit gehad, toch kreeg ik mijn bestelling op beloofde dag. En zeer service gericht. ECHT TOP.