Yvonne Sterenborg Meekes

Ze staan voor kwaliteit en tevredenheid van de klant!

goede service

Willy De Moor

Ben zeer tevreden over de afwerking?

Dat de achterzijde zonder reclame is gebleven zodat we daar nog een extra boodschap kunnen opzetten.

Henk

Prettig & functioneel

Snelle levering, prima kwaliteit

Film Incompany

Hele fijne service en snelle levering, goede kwaliteit. Alleen had ik 50 stuks tegeltjes in cadeauverpakking besteld en kreeg ik alle ophangsystemen in een losse zak erbij. Dit hoort natuurlijk... Hele fijne service en snelle levering, goede kwaliteit. Alleen had ik 50 stuks tegeltjes in cadeauverpakking besteld en kreeg ik alle ophangsystemen in een losse zak erbij. Dit hoort natuurlijk erbij in de cadeauverpakking, die niet meer open te maken is zonder sporen te zien. Zou ook leuk zijn als jullie ooit een 10x10 dikker tegeltje krijgen, een echt Hollands witje.

Fijne service, snel antwoord, snelle levering ondanks hoge oplage, goede kwaliteit.

Coleman Gilbert

Snelle en goede service

Anneke

Erg tevreden over de fotosneeuwbol

Handige bestelsysteem, snelle levering, zorgvuldig verpakt

H.F. Vreeswijk

Uitstekende ervaring. Het was even puzzelen hoe ik programma werkte en dat bleef op sommige punten wat lastig (te weinig geduld denk ik), maar uiteindelijk gelukt. Zeer tevreden over het resultaat,... Uitstekende ervaring. Het was even puzzelen hoe ik programma werkte en dat bleef op sommige punten wat lastig (te weinig geduld denk ik), maar uiteindelijk gelukt. Zeer tevreden over het resultaat, de service en de snelle levering.

Mooie kwaliteit en prijs is naar verhouding.

Marieke

2 emaille mokken besteld met foto. Zien er precies uit zoals ik verwachtte. Mok is een beetje kleiner dan de gangbare emaille mokken en de kwaliteit lijkt n issue minder maar de prijs is heel... 2 emaille mokken besteld met foto. Zien er precies uit zoals ik verwachtte. Mok is een beetje kleiner dan de gangbare emaille mokken en de kwaliteit lijkt n issue minder maar de prijs is heel concurrerend. Ziet er heel leuk uit met foto!

Anita Danen

Heel tevreden

Goede kwaliteit snelle levering

henrica zoet-van loon

Uitstekend!

Goed, duidelijk, makkelijk hanteerbaar programma app.