Top service!

De postbezorger had onze foto dubbelgevouwen en door de brievenbus geduwd. De foto was hierdoor beschadigd. Fotofabriek heeft melding gemaakt bij PostNL en een nieuwe foto gestuurd. Hier waren wij... De postbezorger had onze foto dubbelgevouwen en door de brievenbus geduwd. De foto was hierdoor beschadigd. Fotofabriek heeft melding gemaakt bij PostNL en een nieuwe foto gestuurd. Hier waren wij super blij mee! De 2e versie is goed aangekomen.

Leonie Gorter

Heel goed

Fotoboek is makkelijk te maken en ziet er prachtig uit

Nils Acampo

Zeer goed. Enige kleine minpuntje is dat bij het eindproduct sommige pagina's niet goed afgesneden zijn, waardoor je een randje hebt.

Goede software, mooie afwerking

Anita Jonkman

Fotoos waren mooi goed papier netjes verpakt

Els Tjia

Goede ervaring, mooie mok.

Levering

Kees Hoek

Handig en duidelijk systeem om je foto en tekst te bewerken en verwerken. foto kwalitieit is super

Bianca

Topservice van Marlon en Sanne van de klantenservice! Hebben me snel en goed geholpen met de cadeaubon.

Noa Goyvaerts

Komt veel te laat aan, nog steeds niet aangekomen

Reactie Fotofabriek.nl:

Goedenavond, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. IK zie dat wij inmiddels al contact hebben over deze zending en dat we dit samen hebben opgelost.
Gelukkig.
Met...
Gelukkig.
Met vriendelijke groet, Team Fotofabriek

Carel Bovelander

Redelijk

gebruik site

Reactie Fotofabriek.nl:

Goedenavond, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Ik zou graag met je mee kijken naar wat er speelt en ga je daarom een mailtje sturen op het bij ons bekende mail... Goedenavond, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Ik zou graag met je mee kijken naar wat er speelt en ga je daarom een mailtje sturen op het bij ons bekende mail adres. Met vriendelijke groet, Team Fotofabriek

Ellie Berbee

Prima levering. Wel is het jammer dat de flap van de grote Marco korter is waardoor de tekst eronderuit komt. Dat valt bij het maken niet op!

Mooie kwaliteit print

Reactie Fotofabriek.nl:

Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Graag kijk ik even mee naar wat je bedoelt met de grote Marco. Ik stuur je hierover even een mailtje.
Fijne avond...
Fijne avond gewenst. Team Fotofabriek