Ko Bleeker

Het canvas doek is slordig geniet. De achtergrond van de foto is zwart, maar aan een zijkant zit een donker groene streep over de hele lengte

Goedemiddag,
Bedankt voor uw review, we stellen het op prijs dat u hier de tijd voor heeft genomen.
Goedemiddag,
We vinden het erg jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. Graag kijken we samen met u naar de situatie, en zoeken we naar een passende oplossing. Hiervoor hebben we u een mail gestuurd op het bij ons bekende mailadres. We kijken uit naar uw reactie.

Naomi

De posters op zeer hoge kwaliteit geleverd! Alleen het verzenden doen ze niet heel slim waardoor er meerdere deuken in de posters zitten. Dat maakt het voor deze prijs niet echt aan te raden.

carine jansseune

Slechte ervaring , zeer late levering. Ondanks dat ze zeggen bij bestelling snelle levering

Weinig want nog niet geleverd

R. Jongeneel

Nacontrole met feedback van ingezonden album.

sacha trimbos

Snel en makkelijk poster gemaakt.

Genoeg mogelijkheden om te editten

H.M. Wit

Super snelle service

snelle service en goede kwaliteit

Hanneke van den Berge

Zeer tevreden

Ziet er keurig uit

Hans

Prachtig album met geweldige kwaliteit foto’s

Uitstekende klantenservice die je goed en snel helpen!

Geert Neirynck

Gemakkelijk om mee te werken (ik werk met Indesign) en correcte service. Je wordt goed op de hoogte gehouden.

Ik heb een wat oudere versie van Indesign en hier is het nog mogelijk om er mee te werken.

W.Ruud Uhl

Bijzonder goed