Mooie foto-prints, op tijd geleverd en goed verpakt

Eveline Planting

Super snelle service en mooie kwaliteit

Veel opties en gebruikers gemak is groot

Naomi van 't Hof

Uitstekend

Zoals je het in het systeem zet, ziet het eindproduct er ook uit. Fijn dat het systeem helder aangeeft wanneer de foto goed, uitmuntend, matig of slecht is. Voorkomt dat je foto’s net te groot maakt.

Lisette Verdoold

Super goed!!!! Keurig verzorgd,snel de bestelling thuis!!

John Nycolaas

Fijne software, veel keuze in producten.

Uitstekende kwaliteit en snelle levering.

Elles

Ik heb meerdere keren verschillende soorten fotoboeken bij de Fotofabriek besteld. Het maken van de boeken via de website is een feestje en het eindresultaat, vooral bij de nieuwe eco-vriendelijke... Ik heb meerdere keren verschillende soorten fotoboeken bij de Fotofabriek besteld. Het maken van de boeken via de website is een feestje en het eindresultaat, vooral bij de nieuwe eco-vriendelijke boeken is prachtig.

Je hoeft geen app te downloaden. Je wordt heel gemakkelijk en duidelijk van de ene stap naar de andere geloodst op de website. Ben je niet helemaal zeker van je zaak, dan kun je voor weinig geld je... Je hoeft geen app te downloaden. Je wordt heel gemakkelijk en duidelijk van de ene stap naar de andere geloodst op de website. Ben je niet helemaal zeker van je zaak, dan kun je voor weinig geld je project laten controleren. De levering is snel (kan eventueel met spoed) zelfs in vakantietijd. En er is nu een eco-vriendelijke versie van de fotoboeken. Echt heel mooi met die linnen omslag. Het lijkt soms net een schilderij.

Myrna Van Hout

Super levering! Mooier dan gedacht! Kleur goed! Verpakking perfect! Levering, snel!

Verpakking, kleur, materiaal!

Ferry Mouwen

De eerste keer was mijn bestelling retour gedaan weet niet waarom maar jullie hebben het goed opgelost om mij een email te sturen daarna hebben jullie alsnog opgelost ben zeer tevreden.

Communicatie onderling

Katleen Noterman

Positief, handig in gebruik, mooi resultaat

Ilse Stroebel

Heel erg tevreden