Henrike Meijboom

Goed en snel

Service

Uitstekend

Afwerking en de tijd waarin het product geleverd wordt.!!!

niki

Mooi album

Snelle levering, netjes verzonden, mooie kwaliteit

R. Vissers

Mijn bestelling is een prachtig foto-album geworden. Het had alleen nooit mogelijk moeten zijn om de bestelling bij een PostNL-pakketkluis op te halen als een blijkbaar legitimatie en een... Mijn bestelling is een prachtig foto-album geworden. Het had alleen nooit mogelijk moeten zijn om de bestelling bij een PostNL-pakketkluis op te halen als een blijkbaar legitimatie en een handtekening nodig is. Wat ik overigens niet goed snap voor een dergelijke bestelling. Af laten leveren bij een pakketkluis kón dus wel. Eerst wordt de verzending vervolgens vertraagd. Vervelend maar oke. Daarna krijg je bericht dat het afleveradres veranderd is. Dat is wel oprecht erg vervelend, aan de andere kant van de stad, slecht bereikbaar en slecht te vinden punt van PostNL op een industrieterrein. Het was inmiddels vrijdag en ophalen kon niet meer. De volgende ochtend op zaterdag maar die kant opgereden en met veel moeite gevonden. Het was ca. 11 uur. Erg vervelend dat dit punt op zaterdag maar van 8 tot 10 open blijkt te zijn. Slechte communicatie, slechte levering. Pas maandag kon ik mijn album ophalen, wat een verjaardagscadeau was voor een feestje op zondag. De les: laat je bestelling NIET bij een pakketkluis afleveren en bespaar jezelf een hoop gedoe!

Goedenavond,
Bedankt voor uw review op Feedback Company! We stellen het op prijs dat u hier de tijd voor heeft genomen.
Ik vind het erg jammer om te lezen dat u geen prettige ervaring heeft...
Goedenavond,
Ik vind het erg jammer om te lezen dat u geen prettige ervaring heeft gehad. We bekijken de situatie graag samen met u, zodat we samen tot een gepaste oplossing kunnen komen. Hiervoor heb ik u een mail gestuurd.

Chantal Boot-Brooijmans

Standaard papier van fotoboek pakt niet mooi uit. Gezichten op de foto's niet goed te zien en ook de kleuren zijn anders (vooral blauw is anders)

Grote foto afdrukken mooi van kwaliteit

Beste Chantal,
Ik vind het erg jammer om te lezen dat u geen prettige ervaring...
Beste Chantal,
Ik vind het erg jammer om te lezen dat u geen prettige ervaring heeft gehad. We bekijken de situatie graag samen met u, zodat we samen tot een gepaste oplossing kunnen komen. Hiervoor heb ik een mail gestuurd.

Elsemieke van Maaren

Kwaliteit van de foto viel erg tegen. Vage, matte opdruk. Niet wat ik er van verwacht had.

Beste Elsemieke,​​​​​​​
Ik vind het erg jammer om te lezen dat u geen prettige...
Beste Elsemieke,​​​​​​​

Amy de Graaff

Goede en snelle service, altijd goed te bereiken. Wat ik wel minder vind is dat de foto’s ontzettend donker uitvallen (soms té donker) en het boek vervormd al na 1 dag

Snelle service en goed programma om mee te werken

Beste Amy,
Ik vind het jammer om te lezen dat u niet geheel tevreden bent. We...
Beste Amy,
Ik vind het jammer om te lezen dat u niet geheel tevreden bent. We bekijken de situatie graag samen met u, zodat we samen tot een gepaste oplossing kunnen komen. Hiervoor heb ik u een mail gestuurd.

Mulder

Voldoende - goede kwaliteit maar late levering (een week tijd nodig voor 10 normale foto's)

Kwaliteit foto's

Goedenavond,
Ik vind het jammer om te lezen dat u een niet heel prettige ervaring...
Goedenavond,
Ik vind het jammer om te lezen dat u een niet heel prettige ervaring heeft gehad. We bekijken de situatie graag samen met u, zodat we samen tot een gepaste oplossing kunnen komen. Hiervoor heb ik u een mail gestuurd.

Helena van Beuzekom

Goede kwaliteit fotoboeken, prima mogelijkheden in de online tool, alhoewel deze niet optimaal werkt voor mij. Het is jammer dat ik met de online tool niet een preview van het fotoboek kan zien. Dat... Goede kwaliteit fotoboeken, prima mogelijkheden in de online tool, alhoewel deze niet optimaal werkt voor mij. Het is jammer dat ik met de online tool niet een preview van het fotoboek kan zien. Dat kan pas als ik start met het bestelproces, waarbij ik een preview gemaild krijg. En dat ik niet een sjabloon op een enkele pagina kan toepassen, tenminste ik ontdekte dat niet.

Mooie kwaliteit fotoboeken, veel mogelijkheden, snelle levering.

Beste Helena,
Uit uw review maak ik op dat er toch verbeterpunten zijn voor ons....
Beste Helena,
Uit uw review maak ik op dat er toch verbeterpunten zijn voor ons. Ik heb u hierover een mail gestuurd.

Karin Predeek

Ik ben helaas helemaal niet tevreden. De keuze voor “recycled” papier viel heel erg tegen. Jullie voorbeeld was veelbelovend maar bij mijn fotoafdrukken kon je jullie effect helemaal niet zien. Ik ben helaas helemaal niet tevreden. De keuze voor “recycled” papier viel heel erg tegen. Jullie voorbeeld was veelbelovend maar bij mijn fotoafdrukken kon je jullie effect helemaal niet zien.
Bovendien duurde de verzending heel erg lang…en was bovendien zeer irritant misleidend. Ik kreeg een bericht van de post dat het pakje van jullie om 17:05 uur was geplaatst in mijn brievenbus. Heb toen die avond 2 x in de brievenbus gekeken - niets!
Toen ik de volgende dag jullie klantenservice belde, kreeg ik te horen dat dat „normaal“ was…dat je een bericht van post.nl kreeg terwijl het helemaal niet in de brievenbus was geplaatst maar nog geplaatst moest worden: belachelijk- zo‘n systeem is gewoon heel erg klantonvriendelijk en ik zou dus als bedrijf niet met Post.nl samenwerken als ik wist dat klanten onjuiste info ontvangen

Beste Karin,
Ik vind het erg jammer om te lezen dat u geen prettige ervaring heeft...
Beste Karin,