Steven Himpe

Perfect.

Prijs

Nancy De Smet

Super resultaat en dit voor mijn eerste poging,heel gemakkelijk

Vlotte werking,vlotte verwerking en snel in mijn bus,top

M.A. Bonnes

Zeer goed. De foto's waren iets donkerder afgedrukt dan dezelfde foto's in een vorig album en het werd zonder probleem opnieuw afgedrukt. De bereikbaarheid van de klantenservice was heel goed en... Zeer goed. De foto's waren iets donkerder afgedrukt dan dezelfde foto's in een vorig album en het werd zonder probleem opnieuw afgedrukt. De bereikbaarheid van de klantenservice was heel goed en attent.

gebruiksvriendelijk programma, mooi album, goede aftersales

Maarten ter Horst

Helaas kreeg ik het product niet voor aangeboden aanbieding.
Hierdoor heb ik twee keer zo veel betaald.
Het product zag er verder prima uit.

Software goed te gebruiken

Reactie Fotofabriek.nl:

Beste Maarten,
Bedankt voor uw review op Feedback Company! We stellen het op prijs dat u hier de tijd voor heeft genomen.
Ik vind het jammer om te lezen dat u niet geheel tevreden bent. We...
Beste Maarten,
Ik vind het jammer om te lezen dat u niet geheel tevreden bent. We bekijken de situatie graag samen met u, zodat we samen tot een gepaste oplossing kunnen komen. Hiervoor heb ik u een mail gestuurd.
Bas
Fotofabriek

j.den dulk

Ze hebben een hoop fouten gemaakt bij mij, heb dat netjes aan gegeven. maar uiteraard was het mijn fout.toen dacht ik ik ga niet touw trekken verder. volgende x maak ik een foto boek bij een ander... Ze hebben een hoop fouten gemaakt bij mij, heb dat netjes aan gegeven. maar uiteraard was het mijn fout.toen dacht ik ik ga niet touw trekken verder. volgende x maak ik een foto boek bij een ander bedrijf en punt. snap alleen niks van die prijs van 2023.

ontwijken

Reactie Fotofabriek.nl:

Beste Jasper,
Ik vind het erg jammer om te lezen dat u geen prettige ervaring...
Beste Jasper,
Ik vind het erg jammer om te lezen dat u geen prettige ervaring heeft gehad. We bekijken de situatie graag samen met u, zodat we samen tot een gepaste oplossing kunnen komen. Hiervoor heb ik u een mail gestuurd.
Bas
Fotofabriek

John Smulders

Was prima

Snel geregeld, goed verpakt

Ina de Heus

Ik had geen eerdere ervaring met een dergelijke bestelling maar ik ben uitermate tevreden, snelle service, dik tevreden.

Hannah

Mooi fotoboek, en super snel geleverd!

HHFM Verhoeven

Duidelijkheid - overzichtelijk de pagina’s

Snelle verzending

Albert Hubin

Super kwaliteit tegen redelijke prijs!

Zaterdag besteld, donderdag bezorgd!