Helene

Heel goed

Snelle levering, mooie afdruk

Sam Huibers

Goede support live via chat. Mooie opties om fotokaarten geheel gepersonaliseerd op te maken.

Hillie Hofstra

Goede kwaliteit een snelle levering. Ik ben zeer tevreden

De foto is van goede kwaliteit

Claudia Makkes

Echt een hele goede ervaring! Bij andere winkels met fotoservice was de software echt dramatisch om mee te werken vond ik en hier ging dat veel makkelijker. Ook leuke extra opties qua versiering.... Echt een hele goede ervaring! Bij andere winkels met fotoservice was de software echt dramatisch om mee te werken vond ik en hier ging dat veel makkelijker. Ook leuke extra opties qua versiering. Mooie scherpe foto's en stevige bladzijdes. De totale kosten waren ook niet hoger dan bijv. bij Hema. De levering was ook snel en duidelijk te volgen.

Mooie kleuren stevige kwaliteit. Prijs kwaliteit verhouding top! En snel geleverd!

Karin Holman

De site om de beker + foto maken was niet echt handing...of ik begreep het niet goed...bij iedere fout of niet leuk moest ik helemaal opnieuw beginnen...maar het is gelukt.

Supersnelle levering.

n Raben

Zeer snelle verzending binnen 1 dag !

nel veldman

Zeer goed, informatie is prima

Je kunt altijd advies vragen, ondersteuning primaat

Prima - kartonnen boekje gekocht voor onze dochter.

Kwaliteit

Henny van Lanen

Mooie afdruk van foto's (20X30 cm). Voldoet geheel aan verwachting. Ik zou stevig karton doen in A4 enveloppe aan beide zijden. Nu alleen aan een zijde, waardoor klein vouwtje in een van de foto's.

Eenvoudig bestellen.

Marianne van Velthoven-Roozen

Prima levering en fijn dat het allemaal milieuvriendelijk is en een Nederlands product.