Peggy
Hier een fotopaneel HD 60x50 cm liggend met zwevend ophangsysteem. Het duurste ophangsysteem dat ze hebben. Alles werd vlot geleverd maar.... niet met het door ons opgegeven zwevend ophangsysteem... Hier een fotopaneel HD 60x50 cm liggend met zwevend ophangsysteem. Het duurste ophangsysteem dat ze hebben. Alles werd vlot geleverd maar.... niet met het door ons opgegeven zwevend ophangsysteem waar wij ook voor betaald hebben. Het goedkoopste van een paar euro werd mee gestuurd. Via de chat contact gezocht en ons zou het goede ophangsysteem opgestuurd worden. Deze werd ook vlot geleverd. Helaas zat er geen gebruiksaanwijzing bij. Maar goed. Er zaten vier plakstrips op dus moeilijk kon het niet zijn. Alles stevig aangedrukt en na enige tijd het fotopaneel opgehangen. Wel geteld drie uur heeft het paneel gehangen en toen kwam het hele gevaarte naar beneden gedonderd. Het zwevend ophangsysteem hing nog in de haken. Gelukkig maar een hele kleine beschadiging aan het fotopaneel die te verwaarlozen was. De tape op het ophangsysteem plakte nog goed dus weer op de achterkant van het paneel geplakt en toen alles afgedekt met doeken met flink wat zware stenen een nacht goed laten hechten. En dat hielp. Tot een week of drie later (nu dus). Ik kom nu net thuis en alweer is het fotopaneel naar beneden gedonderd en hangt het zwevend ophangsysteem nog aan de muur. Maar nu is het fotopaneel dus wel beschadigd. Dit ophangsysteem is echt waardeloos en totaal niet geschikt hiervoor. En dat hadden hun moeten weten!! En zo groot was is ons fotopaneel niet eens. Er zijn zelfs nog grotere fotopanelen. Dit paneel heeft ons dik 126 euro gekost. Dit is zo zonde!! Morgen ga ik bellen. Benieuwd waar ze mee komen want hier hebben wij echt niets aan. Gewoon weggegooid geld!!! Ik had al een naar voorgevoel toen ze al het verkeerde ophang systeem leverden. Dat gevoel is dus uitgekomen. Zo jammer dit!!!