Heel klantvriendelijk met oplossen ‘problemen’. Goede service.

Heleen Scheele

Als je eenmaal doorhebt hoe het werkt, gaat het prima.
Als je eenmaal doorhebt hoe het werkt, gaat het prima.
Wat wel lastig is, is in te schatten hoe groot de tekst uitvalt. Op papier oogde de letter veel groter dan tijdens het maken van het boek.
Een soort automatische functie waarin de foto’s die je selecteert op de best mogelijke manier op de pagina worden geplaatst zou ook handig zijn.

Ingrid Vandecasserie

Mooie afwerking

Veel variatiemogelijkheden

Ellen

Positief! Na geen goed resultaat, meteen reactie op klacht en nieuwe afbeelding gekregen.

Snelle reactie, klantvriendelijk.

Jolanda

Snel en mooi!

Kleuren overeenkomstig met wat je ziet tijdens de opmaak, snelle service, eenvoudig bewerken en mooie kwaliteit!

Saskia Bouwman

Mooi eindresultaat. Snelle levering.

Hoge kwaliteit materiaal.

Henriette

Prima resultaat en snelle service

De kleur van de foto's in het fotoboek waren exact zoals ik ze had ingeleverd.

stan verrijt

Het maken van een kookboek

Snelle en goede service

Theo Botden

Voor de eerste keer een fotoboek bij de Fotofabriek laten maken. Buitengewoon tevreden: eenvoudige maar uitgebreide en goede software en een verrassend goede service. Na het inzenden van mijn... Voor de eerste keer een fotoboek bij de Fotofabriek laten maken. Buitengewoon tevreden: eenvoudige maar uitgebreide en goede software en een verrassend goede service. Na het inzenden van mijn bestand werd ik persoonlijk benaderd dat ik er beter aan zou doen om nog twee veranderingen aan te brengen. HULDE !

Ingrid Vd Bosch

Snel geleverd mooie kwaliteit foto's