B.A.

Super tevreden over de kwaliteit van de bestelde producten!

Snelle levering! Mooie site, makkelijk om een album samen te stellen, veel keus uit soort album, kleur, lettertype, decoratie etc.

Zie bovenstaande.

M de Mooij-Nijland

Vele mooie fotoboeken zijn ermee gemaakt

Prijs, kwaliteit is prima

Marloes Andreas

Goede ervaring. Fotoboek is goed en makkelijk samen te stellen. Tekst makkelijk toe te voegen. Het programma werkt intuïtief. Wel vind ik het eindproduct hoog in prijs.

Intuïtief bewerkingsprogramma.

Ria

placeholderFabienne Chapot - Heather vest van crochet met ingebreid patroon - Roze - voorkant PlaceholderFabienne Chapot - Heather vest van crochet met ingebreid patroon - Roze
placeholderFabienne Chapot - Heather vest van crochet met ingebreid patroon - Roze - achterkant
placeholderFabienne Chapot - Heather vest van crochet met ingebreid patroon - Roze - voorkant 2
Fabienne Chapot
Heather vest van crochet met ingebreid patroon

Bestelsprocedure is vrij eenvoudig. Foto's worden correct geleverd

Mecky van den Brink

Ik maakte het boek via mijn iPad en de online editor. Dat was moeilijk omdat alles dan zo klein is, want ik heb géén los toetsenbord. Ik ben zeer tevreden over het eindproduct. De drukkwaliteit is... Ik maakte het boek via mijn iPad en de online editor. Dat was moeilijk omdat alles dan zo klein is, want ik heb géén los toetsenbord. Ik ben zeer tevreden over het eindproduct. De drukkwaliteit is prachtig. Ik koos voor een glanzende afwerking.

Reactie Fotofabriek.nl:

Hoi!
Fijn om te lezen dat het eindresultaat zo naar wens is geworden.
Je overige feedback wordt overigens ook gewaardeerd. Dat nemen we mee!

i klous

Snel en goede kwaliteit. Foto staat er mooi en duidelijk op.

Rineke

's Avonds 8 juli was het fotoboek klaar. Dezelfde avond laat het boek besteld. 10 juli ontvangen.

Stevige verpakking
Gemakkelijke software
Prima kwaliteit
Zelf ontwerpen gaat heel gemakkelijk
Veel invoegtoepassingen

Walter Plugge

Uitstekend en binnen afgesproken levertijd.

Boven verwachting

Margreet Nooij