Y Strengers

Op zich prima, kwaliteit matig.

Reactie Fotofabriek.nl:

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Bedankt voor uw review. Wat jammer dat u niet helemaal tevreden bent met de kwaliteit van uw bestelling. Graag zoeken wij samen met u naar een oplossing en daarom hebben wij u een mail gestuurd. We helpen u graag via die weg verder.
Fotofabriek

Spencer Zeegers

Goed en snel afgeleverd. Omdat er mat papier is gebruikt, zijn de foto's net niet helder/scherp genoeg.

Paul van Wolferen

Fotofabriek heeft fijne software voor prachtige fotoboeken.

Hoge kwaliteit fotoboeken, handige software en zeker niet te duur

Ger Troost

Simpel om met de software te werken

Sanne Verstegen

Goed! 2 bestellingen gedaan bij fotofabriek. Kwaliteit is super! Je kan diverse fotoproducten bestellen en de fotovergroting kan in diverse maten geleverd worden.
Mijn laatste bestelling...
Mijn laatste bestelling voldeed niet aan mijn verwachting, contact gehad met de klantenservice. Ze denken met je mee om zo een product te krijgen wat wel aan mijn verwachting voldoet. Klantenservice is klantvriendelijk en oplossingsgericht.

goede kwaliteit, fijne klantenservice

Jan Lemmens

Prima kwaliteit en razendsnel geleverd

ria pfundt

Supersnel in huis al na een dag! En mooie kwaliteit!

Snelle levering, goede kwaliteit, mooie prijs!

Remco Nelemans

Mijn eigen ontwerp ingediend en de foto was echt super mooi echt echt fantastisch geworden.super tevreden

Extra glans optie maakte het extra af

V

Mooi boek ontvangen met super goede kwaliteit foto's!

Je krijgt een filmpje van wanneer ze je boek aan het maken zijn, ik dacht eerst een standaard uitleg video maar je ziet effectief je eigen boek! Leuk detail :)

Marco Guijt

Supersnelle kwaliteit