Simon Mach

Eenvoudig te gebruiken, goeie interface en zeer mooi resultaat

eenvoud van de tool, mooi boek, snelle levering, goede kwaliteit, simpel en overzichtelijk in gebruik

Veronazorg

Mooie foto's

Netjes bezorgd

Marja

Via Google gevonden en zeer tevreden!

Snelle verzending, en prachtige resultaten

Jaron Altena

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Marco de Wit

Ik ben al jaren klant en ben altijd dik tevreden met de kwaliteit en snelheid van leveren, laatst had ik een foto op forex besteld en die was niet helemaal goed afgedrukt(wat natuurlijk kan... Ik ben al jaren klant en ben altijd dik tevreden met de kwaliteit en snelheid van leveren, laatst had ik een foto op forex besteld en die was niet helemaal goed afgedrukt(wat natuurlijk kan gebeuren)gelijk gebeld en zonder verdere vragen werd er op hun kosten een nieuwe opgestuurd die er weer piekfijn uitzag. Fotofabriek bedankt voor de geweldige service, toppers zijn jullie

uitstekende service

Desiree van den Bos

Prachtige foto’s voor een super prijs!

Snelle service en prachtige foto’s.

Laura van Hooijdonk

Redelijk snelle levering en mooi product!

Eliza Dikken

Goede kwaliteit

Makkelijke website, goede service en kwaliteit.

Frances Oosting

Mooi en uitgebreid, niet top

Er zijn veel mogelijkheden om je boek naar je zin te maken.
Zwakke punten:
Er zijn veel mogelijkheden om je boek naar je zin te maken.
Zwakke punten:
Ik had toch, op mijn laptop, geen goed beeld van hoe groot de fotos en de teksten zouden worden. Dat was een gok en viel wat tegen hier en daar.
De geboden, en betaalde, checkup bleek achteraf niet gord begrepen door mij. De uitlijning op de voor- en achterkant klopt van geen kanten en de fotos lopen door op de rug vh boek. Superlelijk.
Verder snap ik dat de teksten mijn eigen verantwoordelijkheid zijn maar de titel op de cover bevat een letter in een ander lettertype en nu klopt de tekst niet meer. Dat had wel opgemerkt kunnen worden. Al met al een beetje lullig en heel duur kado.

Reactie Fotofabriek.nl:

Beste Frances,
Beste Frances,
Bedankt voor je review! We waarderen je feedback enorm! Vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent. Ik kijk graag met je mee hoe we je hier nog in kunnen tegemoet komen/ Kunnen helpen. Je krijgt een mailtje van ons!
Team Fotofabriek

Bianca

The photo album looks very good and their service is outstanding. Thanks for beautiful memories.

Service