Cora Verwoerd -Meijer

Veel mogelijkheden, goed advies , mooie kwaliteit en snelle levering

De vele opties

Annette Rijsdijk

Prima kwaliteit fotoalbum

Goede service

Mw Zeer tevreden

Zeer fraaie foto mok. Eenvoudig te creeren en online controle van resultaat. Snelle levering

Charlotte van Schaik

Altijd op tijd en goed ontvangen en zelfs soms nog eerder dan verwacht. Ik heb in het verleden zelfs een x gebeld of het met spoed kon en daar is gehoor aan gegeven. Het is makkelijk en... Altijd op tijd en goed ontvangen en zelfs soms nog eerder dan verwacht. Ik heb in het verleden zelfs een x gebeld of het met spoed kon en daar is gehoor aan gegeven. Het is makkelijk en overzichtelijk om een album te maken. Product ziet er altijd goed uit.

Goede communicatie, korte lijntjes, producten zoals beloofd en verwacht.

Annie Rambags

Positief

Snelle service, goede verpakking

Damai Peters

Prima webshop. Bestelling was vlug en correct geleverd.

Website is zeer overzichtelijk en gebruikt vriendelijk

Resy Abel

Snelle levering, goede afdruk en kleuren

Verbaasd over prijs kwaliteit

David Muller

Eenvoudig en snel

Eenvoudig te stellen, snel geleverd en kwaliteitsproducten.

anita van Mierlo

(Bewerkt)

Het programma kan een stuk verbeterd worden. Zoals bv het kopiëren van een kader en je wil er toch een andere foto inzetten.

Uiteindelijke kwaliteit is wel weer heel goed

Koen ter Horst

Foto is goed. Bezorging van DHL slecht.

foto

Reactie Fotofabriek.nl:

Goedemorgen,
Bedankt voor je review op Feedback Company! We stellen het op prijs dat je hier de tijd voor hebt genomen.
Fijn om te horen dat je tevreden bent met de foto! Wel vind ik het...
Goedemorgen,
Fijn om te horen dat je tevreden bent met de foto! Wel vind ik het jammer om te lezen dat je geen prettige ervaring hebt gehad met de levering door DHL, dus bekijken we de situatie graag samen met je. Hiervoor heb ik je een mail gestuurd.
Team Fotofabriek