Jacqueline

Heel goed. Prijs/kwaliteit verhouding goed. Snelle levering.

Vooral de communicatie vanuit Fotofabriek! Zelfs op zondag kun je chatten. Zeer klantgericht.

Jacqueline Kreuwel

Ik ben zéér tevreden met Fotofabriek

Goede kwaliteit en snelle levering

Erica Ketelaars

Heel goed

Perfect resultaat

Petra Abbekerk

Super goed!

Snelle levering en een mooi resultaat!

Willie Vorstenbosch

Vrij eenvoudig om foto's te kiezen,en en aan te passen.
Vrij eenvoudig om foto's te kiezen,en en aan te passen.
Jammer dat er niet wordt gewaarschuwd als er nog iets over de foto blijkt te staan (schelpje) en ook niet wanneer een foto niet zuiver of vaag is in het groot.
Of als blijkt dat er net een witte lijn overblijft op de voorpagina. Dingen die op je telefoon niet opvallen dus.
Uiteindelijk dus niet het resultaat waarop ik had gehoopt.

Het gemak

Reactie Fotofabriek.nl:

Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. Wat jammer om te lezen dat het al met al niet is geworden wat je had gehoopt. Zodra je een project opmaakt en besteld... Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. Wat jammer om te lezen dat het al met al niet is geworden wat je had gehoopt. Zodra je een project opmaakt en besteld krijg je een preview mogelijkheid. Wij vragen ook of je deze hebt bekeken en akkoord gaat met het bestand. Dit drukken wij dan ook af.
Ik begrijp dat je dit keer hebt gewerkt op een telefoon, het beeld is dan iets kleiner, maar zou zeker ook moeten werken. De resolutie meldingen van foto's komen in beeld te staan. Wij raden een DPI aan van minimaal 150. Zo hou je een mooie afdruk.
Ik wil je aanbieden dat je het project bewerken en wij het product nogmaals afdrukken zodat je een order ontvangt waar je blij mee bent. Zodra je klaar bent met bewerken, neem je dan contact op? Je mag ons mailen op; klantenservice@fotofabriek.nl
Groetjes Team Fotofabriek

Jessica Van den Bosch

Niks ontvangen

Geen want heb al tig keer gemaild

Reactie Fotofabriek.nl:

Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. Het is natuurlijk vervelend als de tracking aangeeft dat het is afgeleverd en het is er nog niet. Het pakketje wordt al... Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. Het is natuurlijk vervelend als de tracking aangeeft dat het is afgeleverd en het is er nog niet. Het pakketje wordt al uitgescand en is dan nog onderweg met de reguliere post. Dit is iets wat de post vaker doet. Ik hoop dat je nog heel even geduld hebt, het pakketje volgt spoedig. Groetjes Team Fotofabriek

H.Berkers

Niet te geloven niemand via mail of chat van Fotofabriek kan antwoorden geven op vragen hoe je teksten kunt verbeteren via een grotere versie van de tekst onder de gemaakte pagina.

Reactie Fotofabriek.nl:

Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. Wat vervelend dat het voelt alsof niemand je kan helpen. Dit is zeker niet de bedoeling. Helaas moet ik wel even nadenken... Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. Wat vervelend dat het voelt alsof niemand je kan helpen. Dit is zeker niet de bedoeling. Helaas moet ik wel even nadenken met wat je precies bedoelt. Om hier samen naar te kijken stuur ik je een mailtje. Dan komen we er vast en zeker uit.
Groetjes Team Fotofabriek

Marloes Dollekamp

Snelle service, papier van het boekwerk, had ik wat meer van verwacht (ws zelf niet goed gecheckt)
Foto's makkelijk te uploaden, moest wel even bekijken hoe ik ze op de pagina kreeg. Simpele paspatous, moeilijk aan te passen, foto's vanaf gsm genomen. Maar de kwaliteit en scherpte van de foto's echt perfect en zeer goed!!

Snelle service en perfect mooie duidelijke foto's

Broekman Helma

Prima service

Goed en snel contact

Hans

Handige website, productkwaliteit uitstekend en snel geleverd

Kwaliteit