Lian van Oort

Klacht zeer goed opgelost

Telefonisch goed bereikbaar

I.Faria

Ik had een fotoboek besteld toen ik klaar was had ik gemerkt dat ik een fout had gemaakt ik had ze gelijk een mail gestuurd en het was gelijk geregeld

Goede kwaliteit,prijs en communicatie

Elly Bootsman

Snelle service, ook goed bereikbaar voor hulp. Goede site om boek te maken

Mooi eindresultaat

Marielle Laplace

Prachtige foto's. Mooie kleuren. Dikte van de foto zeer goed

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering

Walter Vervaet

Goede service met iet langere levertijd, dan gedacht.

Goede kwaliteit van de afdrukken en het fotoalbum.

Loes Strijbos

Communicatie verloopt prima, erg leuk om 2 x een filmpje te zien van de productie. Ook het fotoboek ziet er prachtig uit.

Toegankelijk programma

Delpozo

Vergroting besteld met lijst. Bij het uitpakken bleek de foto los in de lijst te zitten en het dubbelzijdige tape was zeer provisorisch aangebracht. Er zaten lastig te verwijderen lijmresten op de... Vergroting besteld met lijst. Bij het uitpakken bleek de foto los in de lijst te zitten en het dubbelzijdige tape was zeer provisorisch aangebracht. Er zaten lastig te verwijderen lijmresten op de lijst en er was niet voorzien in een manier om het geheel op te hangen.

Reactie Fotofabriek.nl:

Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. Dit klinkt inderdaad niet helemaal goed. Excuus. Ik ga contact opnemen via het bij ons bekende mailadres. Dan gaan we het... Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. Dit klinkt inderdaad niet helemaal goed. Excuus. Ik ga contact opnemen via het bij ons bekende mailadres. Dan gaan we het samen gepast oplossen.
Groetjes Team Fotofabriek

Wolter de Vries

Kwaliteit goed, maar kortingen zijn meestal verlopen tegen de tijd dat het fotoboek geprint kan worden.

Kwaliteit. Is goed

Reactie Fotofabriek.nl:

Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen een review te plaatsen. Wat jammer om te lezen dat het qua werktijd niet helemaal uit komt. Ik snap dat een project soms veel tijd kost. Het is ook... Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen een review te plaatsen. Wat jammer om te lezen dat het qua werktijd niet helemaal uit komt. Ik snap dat een project soms veel tijd kost. Het is ook mogelijk om het project vooraf te starten en te bewaren tot er een actie is.
Hopelijk helpt deze informatie.
Groetjes Team Fotofabriek

Anneke Jans

1e keer besteld. Ging makkelijk en snel bezorgd. Had wel iets goedkoper nav de kwaliteit papier

Pré is plasic voor en achterkant

Jan van Rossum

Het is een mooi boek geworden en eenvoudig samen te stellen.

Eenvoudig en mooi eindproduct