Kristin van eetvelt

Duidelijke beschrijving van het produkt

Carine Bossuyt

Heel correct de levering was vlug en stevig verpakt. Was 100% in orde.

Bestelling was 100% in orde en vlug geleverd.

Nadine De Vos

Goede en correcte service

Heel vlugge levering- netjes verpakt

Sofie

Groot aanbod, handig navigeren op de website

Groot aanbod, handig navigeren op de website

Martine Deputter

Ik ben heel tevreden
De kaders beantwoorden volledig aan mijn verwachting
En een heel vlugge en correcte levering?

De duidelijkheid en de vlugge levering

Christiane Van Calster

Prina

levering mooi ingepakt en een vlugge service was na 2 dagen thuis

Lieke

Snelle levertijd, mooie producten

Zeer snelle levering. Nette prijs/kwaliteitverhouding

Coppens bvba

Niet tevreden van de afterservice. Jullie laten blijken dat door het webadres dat jullie een Belgische firma zijn. Echter bij facturatie blijkt dat dit Nederlands is. Als een nederlandse firma... Niet tevreden van de afterservice. Jullie laten blijken dat door het webadres dat jullie een Belgische firma zijn. Echter bij facturatie blijkt dat dit Nederlands is. Als een nederlandse firma factureert aan een belgische dan geld standaard 0% btw. Wat wij moeten doen om een aangepaste factuur te krijgen is al te gek. We zouden deze een 2de keer moeten betalen.

Reactie Fotokaderstoko.be:

Beste,
Voor intracommunautaire leveringen vragen wij om contact op te nemen met de klantenservice.
Beste,
Deze dienen een iets ander traject te volgen vandaar dat wij dit verzoek plaatsen. U krijgt hier een melding van op de afrekenpagina.
Ik zie dat dit in het verleden meerdere malen gebeurd is bij u, waarom dit nu ineens voor zoveel ontzetting zorgt is ons dan ook een raadsel.
Wij betreuren het dat u ons daarom zo negatief beoordeeld daar waar wij al sinds 2015 op deze wijze leveringen uitvoeren voor u.
Fotokaderstoko

Roos Coudenys