Corry Kraan

Prima service

Jules van den Steenhoven

Heel goed

Iris

Ik had een passe-partout besteld, maar de mails met de verzendbevestiging kwamen in mijn spamfolder terecht. Nadat ik daar na een paar dagen achterkwam, bleek het pakket al te zijn bezorgd. Bij... Ik had een passe-partout besteld, maar de mails met de verzendbevestiging kwamen in mijn spamfolder terecht. Nadat ik daar na een paar dagen achterkwam, bleek het pakket al te zijn bezorgd. Bij navraag aan mijn huisgenoten bleek één van mijn huisgenoten inderdaad het pakket te hebben aangenomen. Echter had hij het platte, kartonnen pakket direct bij de deur gezet - daar waar we altijd het oud papier verzamelen. Je raadt het al.... een andere huisgenoot had mijn passe partout met het oud papier weggegooid :'-)

De medewerkster van de klantenservice kon hier gelukkig ook wel om lachen. Ze bood aan om tegen verzendkosten een nieuwe passe partout op te sturen. Binnen een dag had ik de vervanging al binnen. Ontzettend blij mee! Dank jullie wel Fotolijst.nl!

W Timmer

Producten zijn goed, een aanrader. Mbt service... Na ontvangst kapotte lijst tot twee keer toe, zonder extra vragen of kosten, een nieuwe ontvangen. Top!

Fotomichel

(Bewerkt)

Moeilijke spoedopdracht, bijna gelukt. Wel hun best gedaan!

ed wiltjer

(Bewerkt)

Ben blij met de besteling die ik kreeg. Goede service. En snel geleverd

Gertruida

Mooie verzilverde fotolijstjes gekocht. Voldoet aan de verwachting.
Wat je ziet ontvang je ook binnen de aangegeven levertijd.

Monique

Goed produkt, snelle levering en zeer klantvriendelijk.

Mark Simmonds

(Bewerkt)

Geen tracking informatie gekregen.

Reactie Fotolijst.nl:

Hartelijk dank dat u de moeite hebt genomen om een review te schrijven. Ik heb het nog even gecheckt, de mail met trace informatie is netjes verzonden naar het door u opgegeven emailadres. Wellicht... Hartelijk dank dat u de moeite hebt genomen om een review te schrijven. Ik heb het nog even gecheckt, de mail met trace informatie is netjes verzonden naar het door u opgegeven emailadres. Wellicht is deze in uw ongewenste mail terecht gekomen? Een eventuele volgende keer kunt u altijd contact met ons opnemen als u vragen over uw bestelling heeft. Fijne dag verder en graag tot ziens bij fotolijst.nl!

Ton Janssens

Geweldig! Wat een fantastische service!