Makkelijk bestellen, snelle levering. Fantastische en snelle service toen ik aangaf dat er iets gebroken was tijdens de verzending
Mariel de Boer- de Boer
Prima stevige paspartout ontvangen. Helaas heb ik zelf géén rekening gehouden met de maat. Ik had de maat van het glas moeten nemen en niet van de buitenmaat van de lijst. Dom van mij. Gelukkig zelf...Prima stevige paspartout ontvangen. Helaas heb ik zelf géén rekening gehouden met de maat. Ik had de maat van het glas moeten nemen en niet van de buitenmaat van de lijst. Dom van mij. Gelukkig zelf met een stevige schaar op maat kunnen knippen. Heel blij met het resultaat. En...weer wat geleerd met qua maat opnemen.
R.S Mulder
Foto wissel lijst besteld, bleek glasplaat bij ontvangst beschadigd te zijn, na een telefoontje was het geen probleem en werd er direct een nieuwe glasplaat verstuurd en de volgende dag al in...Foto wissel lijst besteld, bleek glasplaat bij ontvangst beschadigd te zijn, na een telefoontje was het geen probleem en werd er direct een nieuwe glasplaat verstuurd en de volgende dag al in huis,echt super services en prima geholpen en opgelost zo,ben zeer tevreden! ???
Vlieghe Patricia
Zeer snelle levering,mooie en degelijke kwaliteit.
Hanneke
Prima service!
F.E.A. LITH
Perfect gesneden paspartout en super snel geleverd
Marianne Vlak
Goede prijs/kwaliteit verhouding, mooie producten! Top service en snelle levering.