Esther Jooren

Ik heb hier een fotoshoot laten doen omdat ik
blogs schrijf en daar foto's bij gebruik. Het was een prima ervaring!

Rust en professionaliteit. Je wordt prima begeleid. Het resultaat is jouzelf op zijn best.

Reactie Fotostudio 87:

Hoi Esther,
Bedankt voor je mooie review! We zullen in het vervolg de kachel iets meer opstoken ;-)
Groeten,
Remco
Fotostudio 87

Linda Kuipers

Ontzettende leuke foto shoot gehad we hebben allemaal genoten

Zeer profesioneel en alles mag niets moet

Hilde Hoogterp

Het resultaat, de foto's, vond ik teleurstellend. Ze zijn 'hard', elke oneffenheid, hoe klein ook, wordt duidelijk getoond.
Eerdere fotosessies geven/gaven een 'zachter' resultaat. Zijn...
Eerdere fotosessies geven/gaven een 'zachter' resultaat. Zijn misschien 'gefilterd', maar toch ....

N.v.t.

Reactie Fotostudio 87:

Hallo Hilde,
Hallo Hilde,
Bedankt voor je review. Het is natuurlijk super fijn om te zien dat je het gezellig vond en alle informatie duidelijk was maar uiteindelijk is het 't resultaat waar je ook blij mee moet zijn!
Ik heb je zojuist even een mailtje gestuurd om de mogelijkheden uit te leggen over het verzachten van de details in de foto.
Groeten,
Remco
Fotostudio 87

(Bewerkt)

Hele prettige fotograaf, snelle service en zelfs hondenkoekjes voor dr hond die bang was. Top!

Snelle levertijd, service en vriendelijke fotograaf.

Een leuke fotoshoot gedaan met de twee kinderen. Hij gaat leuk met kinderen om en krijgt ze altijd aan het lachen!

Krijgt kinderen altijd wel aan het lachen

Doubleyou

De fotoshoot bij Fotostudio 87 was een plezierige ervaring. Goede en fijne fotograaf die meedenkt over de foto's en je op je gemak stelt. Ook een ruim aanbod in mogelijkheden om foto's te bestellen.

Meedenken in het maken van een mooie foto.

Aaffien Fokke

Wij zijn met ons gezin van 10 personenen waaronder 2 kleintjes geweest. We werden hartelijk ontvangen en het was een erg gezellige fotoshoot met als resultaat prachtige foto's.

Ja, om de kleintjes op hun gemak te stellen werden alles uit de kast gehaald, super leuk!

Denise

Altijd weer een feest om een fotoshoot te doen bij Remco! Ditmaal met twee kleine kinderen. En dat ging super!

Kundig, spontaan

Petra Mensink

Onwijs leuke Family Shoot gehad. Top fotograaf. Gezellige relexte sfeer. Hele mooie foto's en prachtige afdrukken.
Gaan we zeker nog een keer doen! ?

Linda

Wij hebben met ons ouderlijk gezin een fotoshoot gedaan en de foto's zijn echt geweldig wat een vreugde spat er van af

Remco stelt je op je gemak en alles kan, laat iedereen in zijn waarde en maakt aardig wat foto's