Jos Kouwenberg

Een bijzondere prettige ervaring. En er een hele leuke, mooi fotoshoot aan over gehouden.

Snelle manier van werken. Er wordt prettig via de mail gecommuniceerd.
Ook is het fijn dat je op 1 zondag in de maand terecht kan.

Ik deed een Glamour Fotoshoot. Die was toen in de actie voor €100.-

De fotograaf liet mij op mijn gemak voelen. Er was nergens haast bij, hij nam de tijd en wilde het resultaat er goed uit laten zien.

Aardige en professionele fotograaf en make-up artist!
Dit maakt de ervaring helemaal af en zorgt dat je met een zelfverzekerd gevoel op de foto gaat.

Zeer professioneel, veel ervaring en kennis en vaak leuke acties!

Tineke Vlieland-Scholtens

Een goede ervaring door veel spontaniteit van de fotograaf word rustig tijd voor je genomen en een top service qua afleveren van de foto's

snelle levering van de digitale foto's na de betaling

Reactie Fotostudio 87:

Bedankt voor schrijven van deze review. Fijn te horen dat jullie blij zijn met het resultaat en onze werkwijze. We nemen je tip voor de achtergrond mee en wellicht hebben we volgende keer een leuk... Bedankt voor schrijven van deze review. Fijn te horen dat jullie blij zijn met het resultaat en onze werkwijze. We nemen je tip voor de achtergrond mee en wellicht hebben we volgende keer een leuk kleurtje klaar staan.

Mooie foto's en fijn contact. Er werdt meteen meegedacht met welke sfeer ik in de foto's wilde. Heel blij mee.

Uitstekende service

professionele afwikkeling en fotos

Chantal van klingeren

Een top bedrijf

Heel vriendelijk geduld net kindjes heel tevreden

Lasonder

We hebben een Family fotoshoot met 13 personen gedaan.

Remco creëerde een ontspannen sfeer en gaf desondanks nauwkeurige aanwijzingen om een zo mooi mogelijke compositie te krijgen. Onze groep bestond voor de helft uit kinderen, maar Remco wist ondanks... Remco creëerde een ontspannen sfeer en gaf desondanks nauwkeurige aanwijzingen om een zo mooi mogelijke compositie te krijgen. Onze groep bestond voor de helft uit kinderen, maar Remco wist ondanks een zeer beweeglijk peutertje toch erg mooie groepsfoto's te maken, waar iedereen leuk op stond!

Jeniffer

Gezellige en kundige fotograaf

Weet iedereen mooi op de foto te krijgen

Lyndsey

Super mooie zwangerschapsshoot gedaan, foto's zijn prachtig geworden!

Kwaliteit van de foto's