Erg klantvriendelijk! Netjes een mailtje dat het product niet voorradig was. Normaal zou je flink balen, maar ook gezien de corona-ellende en dat je mensen hun omzet gunt, gewoon ietsje langer...Erg klantvriendelijk! Netjes een mailtje dat het product niet voorradig was. Normaal zou je flink balen, maar ook gezien de corona-ellende en dat je mensen hun omzet gunt, gewoon ietsje langer gewacht op mijn bestelling. Wachten was het waard, mooie handschoenen ontvangen!
Sander
Klantvriendelijk en goed geholpen!
Manouk Vorm
Heel goed
natalia pintchoukova
Zeer goed
Marlies Hazewinkel
Snelle en goede service.
Karine Bracke
Goed, hebben me goed geholpen toen ik probleem had met de betaling van mijn bestelling. Helaas is hetgeen ik bestelde te groot en miet in het terugsturen. Retourkosten voor eigen rekening en...Goed, hebben me goed geholpen toen ik probleem had met de betaling van mijn bestelling. Helaas is hetgeen ik bestelde te groot en miet in het terugsturen. Retourkosten voor eigen rekening en dat is wel heel duur.