Fijn en prettig bedrijf! Duidelijke communicatie en goede afhandeling.
Btea
Goed telefonisch contact en snelle leveringen tegen scherpe prijzen!
Autobedrijf Enting
Goede service, snel en goede prijs
Damian / CleanLight
Voor luchttransport maken wij graag gebruik van Freightwatch. Het team verleent snelle en goede service, wij zijn zeer tevreden!
autobedrijf de beule
Gewoon een top bedrijf niks te veel alles kan prijs is goed
Motorhuis Leiden
Via internet bij Freightwatch terecht gekomen, dit bedrijf communiceert zeer snel en prettig, denkt mee en verloopt soepel van aanvraag tot afhandeling! ga zo door!
garage de beule
Doe al jaren zaken met dit bedrijf ik heb in mijn loopbaan van meer als 50 jaar nog nooit zo een bedrijf gekend dat snel en zeer goed werk aflevert voor een goede prijs . zeker aan te...Doe al jaren zaken met dit bedrijf ik heb in mijn loopbaan van meer als 50 jaar nog nooit zo een bedrijf gekend dat snel en zeer goed werk aflevert voor een goede prijs . zeker aan te bevelen
Danenhoef autos
Verassend snel,makkelijk en duidelijk!
Had een onderdeel gekocht in het buitenland wat naar mijn zaak moest, onderdeel heeft verkoper een pallet gezet en was vrijdag opgehaald in hamburg...Verassend snel,makkelijk en duidelijk!
Had een onderdeel gekocht in het buitenland wat naar mijn zaak moest, onderdeel heeft verkoper een pallet gezet en was vrijdag opgehaald in hamburg (d) en was dinsdag ochtend bij mijn!
RK Customs
Pallet laten vervoeren naar Hongarije. Prima service en snel geleverd.
Greenbasic BV
Onze ervaring met Freightwatch Benelux Bv Waren erg positief. Onze vragen werden goed beantwoord. Het transport liep vlekkeloos. Zeker een aanrader!!