Luuk

Kist vervoerd naar Frankrijk. Goede ervaring, goede klantenservice. Zeker aan te raden.

Wij hebben al verschillende keren zaken gedaan met Freightwatch. Een zeer professionele club mensen die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ze reageren snel op vragen, hebben scherpe... Wij hebben al verschillende keren zaken gedaan met Freightwatch. Een zeer professionele club mensen die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ze reageren snel op vragen, hebben scherpe tarieven en denken met je mee. Top !!

Stefan Loos

Freightwatch in een paar woorden: uitstekende service, persoonlijke benadering, deskundig advies, aantrekkelijke tarieven.

Petra Heesterbeek

Ik heb zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Professioneel, snelle respons en scherpe tarieven.

Innoinfra BV

Echte aanrader ! Freightwatch reeds enkele keren ingezet voor import. Men komt gemaakte afspraken na, maar ook belangrijk : de chauffeurs zijn super gemotiveerd en zijn een reclame voor het bedrijf !

Gros hygiene & schoonmaaksystemen

Scherpe tarieven met een zeer snelle en correcte service!

Innoinfra B.V.

In 1e instantie was is een beetje sceptisch over een "tussenpersoon" inschakelen voor import van materialen uit Polen. Maar na enkele telefonische contacten o.a. met Bas kreeg ik het gevoel dat het... In 1e instantie was is een beetje sceptisch over een "tussenpersoon" inschakelen voor import van materialen uit Polen. Maar na enkele telefonische contacten o.a. met Bas kreeg ik het gevoel dat het wel goed zou komen. Ik moet eerlijk bekennen : ik ben de laatste jaren weinig transportbedrijven tegengekomen die zo met je meedenken en vooral : doen wat men beloofd ! Zelfs een dag voor aflevering even een telefoontje waarbij men aangaf dat chauffeur 1 uur voor aflevering zou bellen indien gewenst. Ook dit is keurig volgens afspraak gebeurt. Dus in 1 woord : chapeau !!!

Leon | Enlighted events

Wij kregen een snelle reactie op onze offerte aanvraag en alle andere vragen die wij bij onze eerste verzending hadden. Daarnaast werden wij ook goed op de hoogte gehouden van status van onze... Wij kregen een snelle reactie op onze offerte aanvraag en alle andere vragen die wij bij onze eerste verzending hadden. Daarnaast werden wij ook goed op de hoogte gehouden van status van onze zending. Na aflevering werd er nog even gevraagd of alles naar wens was. Een professionele aanpak en vanaf nu onze vaste logistieke partner!

Martine

Online gezocht naar een transporteur om een pallet te vervoeren naar Frankrijk en terecht gekomen bij Freightwatch Benelux BV. Snelle en duidelijke offerte gekregen met een goed tarief en daarmee... Online gezocht naar een transporteur om een pallet te vervoeren naar Frankrijk en terecht gekomen bij Freightwatch Benelux BV. Snelle en duidelijke offerte gekregen met een goed tarief en daarmee akkoord gegaan. Binnen een paar dagen was alles geregeld en heeft onze klant zijn bestelde spullen naar volle tevredenheid ontvangen. Top bedrijf!

Afgelopen weekend een mail gestuurd met de vraag of ze wat konden betekenen voor mij. Maandag morgen direct teruggebeld met de uitleg dat ze in mijn specifieke geval niet de juiste partner waren.... Afgelopen weekend een mail gestuurd met de vraag of ze wat konden betekenen voor mij. Maandag morgen direct teruggebeld met de uitleg dat ze in mijn specifieke geval niet de juiste partner waren. Wel kwamen ze met een alternatief en hebben mij met een ander bedrijf in contact gebracht. Klasse!!!!