Ik ben erg tevreden met de dienstverlening van Frieslandlease. Ik ben in de selectiefase goed ondersteund en ook tijdens het gebruik. Ik vind het bijvoorbeeld prettig dat ik er op wordt geattendeerd...Ik ben erg tevreden met de dienstverlening van Frieslandlease. Ik ben in de selectiefase goed ondersteund en ook tijdens het gebruik. Ik vind het bijvoorbeeld prettig dat ik er op wordt geattendeerd dat het tijd is voor een bandenwissel.
Zeer goed, altijd bereid om te helpen en een goed informatievoorziening.
Zeer prettig, snel contact en persoonlijk
Prima, duidelijk en correct
Goed. Ze zijn goed bereikbaar en er is goed overleg mogelijk. Responsetijd op vragen is kort.
Goede service, gemaakte afspraken worden nageleefd
Prima bedrijf dat de klant absoluut niet spamt met allerlei info; communicatie bestaat uit dat wat nodig is, niet meer en niet minder.
Snel, accuraat en meedenkend ook in lastige tijden. Zowel planning, technisch, financieel als gewoon de beste oplossing aandragen. Niet denken in problemen maar in oplossingen.
We hebben weinig contact omdat er ook weinig aanleiding voor is.