Alleen bij afsluiten van het contract hebben we telefonisch contact gehad. In de opvolgende jaren alleen maar digitale rekeningen ontvangen. Ervaar dit als zeer onpersoonlijk. Lease contract...Alleen bij afsluiten van het contract hebben we telefonisch contact gehad. In de opvolgende jaren alleen maar digitale rekeningen ontvangen. Ervaar dit als zeer onpersoonlijk. Lease contract loopt binnenkort af. Waarschijnlijk hebben we dan wel weer telefonisch contact.
Ik verwacht meer informatie/terugkoppeling tijdens de leaseperiode
Mijn ervaring m.b.t de aanvraag en in de telefonische contacten zijn altijd zeer positief ervaren.
Prima ervaring met Friesland Lease. Denken met je mee en adviseren dan welke auto je kan bekijken om te leasen welke in je begroting past. Erg fijn!
Geweldig!!
Ik ben zeer tevreden over de auto, maar ook over de afhandeling via Friesland Lease.
Ik lease mijn auto vanaf 1 april 2023 en heb tot nu toe geen uitgesproken mening omdat ik nog geen enkele negatieve ervaring heb ondervonden qua onderhoud, reparatie, contact ed
Heel snel na aanvraag was mijn auto al klaar! Sindsdien erg blij mee!