Friesland Lease is een prettige maatschappij, medewerkers welke je goed advies geven en je helpen als het even tegenzit.
MIjn algemene ervaringen zijn zeer positief. Als ik een vraag heb, wordt deze snel beantwoord. Aanpassingen in leasecontracten vinden in goed overleg plaats. Medewerkers zijn altijd zeer...MIjn algemene ervaringen zijn zeer positief. Als ik een vraag heb, wordt deze snel beantwoord. Aanpassingen in leasecontracten vinden in goed overleg plaats. Medewerkers zijn altijd zeer vriendelijk en behulpzaam
Prima leasemaatschappij. Zijn zeer benaderbaar en denken met je mee. Doen niet moeilijk
Prima ervaring met friesland lease en snelle response op vragen
Geen klachten, voor zover er contacten zijn gebeuren deze in een prettige sfeer
Gaat gewoon prima maar heb zelf nog nooit contact met Friesland lease gehad alles word tot nu toe prima geregeld door abd nissan
Gewoon goed, maar had niet anders verwacht van Friesland lease want ze zijn gewoon duidelijk in waar ze voor staan.
Wat er met de bus van de zaak, onderhoud en reparatie gebeurt, positief
Altijd goede kontakten met F-L. Ook wanneer je zelfs wat opgefokt bent omdat iets niet gaat zoals het zou moeten blijven ze respect- en begripvol voor de klant en zijn/haar frustraties. Hier mogen...Altijd goede kontakten met F-L. Ook wanneer je zelfs wat opgefokt bent omdat iets niet gaat zoals het zou moeten blijven ze respect- en begripvol voor de klant en zijn/haar frustraties. Hier mogen heel veel bedrijven een voorbeeld aannemen.
Ik ben zeer tevreden over Friesland lease. Ook het telefonisch contact verloopt altijd prima. Vragen worden direct beantwoord.