Betrouwbare partner. Korte lijnen. Denkt in oplossingen.
Ik heb geen opmerkingen gaat goed
Je wordt eigenlijk altijd vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen. Telefonisch is Friesland Lease goed bereikbaar en ook per mail krijg je snel een reactie.
Algemene ervaring is goed. Er wordt gedaan wat je mag verwachten, dus daar ben ik erg tevreden over.
Positief, Krijg altijd snelle respons op zaken. De pechhulp procedure is wat negatief. Vaak doorverbinden. FL > Eurocross > pechhulp merk
Prima ervaring met Friesland lease. Sinds 2005 zijn mijn leaseauto's via Friesland lease geleverd. In al die jaren zijn geen noemenswaardige problemen geweest, en voor zover die er zijn geweest...Prima ervaring met Friesland lease. Sinds 2005 zijn mijn leaseauto's via Friesland lease geleverd. In al die jaren zijn geen noemenswaardige problemen geweest, en voor zover die er zijn geweest zijn ze correct opgelost.
Snelle reactie op vraag stukken dus positief
Ik ben zeer tevreden met Friesland Lease. In een wereld waarin steeds meer bedrijven procesorganisaties worden en de klant soms teveel naar de achtergrond verschuift, blijft Friesland Lease een...Ik ben zeer tevreden met Friesland Lease. In een wereld waarin steeds meer bedrijven procesorganisaties worden en de klant soms teveel naar de achtergrond verschuift, blijft Friesland Lease een klantgerichte organisatie. Dat komt concreet tot uiting de menselijke aanpak, goede bereikbaarheid , meedenken met de klant, denken in mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden e.d.