Tevreden in zeker in combinatie van dealer een prima oplossing met goed service. Heb deze combi ook bij potentiële private lease klanten aanbevolen

De ervaring met de lease-adviseur viel nogal tegen. Er wordt niet meegedacht met de klant bij het uitzoeken van de auto en ik had het gevoel lastig te zijn in plaats van als klant te worden... De ervaring met de lease-adviseur viel nogal tegen. Er wordt niet meegedacht met de klant bij het uitzoeken van de auto en ik had het gevoel lastig te zijn in plaats van als klant te worden behandeld.
De ervaringen met de back-office zijn daarentegen zeer positief te noemen. Je wordt snel en adequaat geholpen.

Friesland lease reageert snel op vragen en verzoeken. Hebben tijdens de Corona-crisis goed meegedacht en snel geschakeld om facturatie aan te passen inzake brandstofverbruik.

Mijn ervaring is positief. Heb ongeveer 2 a 3 x per jaar contact en dan word ik goed en deskundig geholpen.

Wij zijn blij met Friesland Lease. Ze nemen de tijd voor ons en voelen ons gezien en gewaardeerd

Lease al jaren bij jullie, en bevalt me goed.
Lease al jaren bij jullie, en bevalt me goed.
Alleen krijg ik vaak genoeg een mail dat ik achterloop met betalen, meerdere malen gebeld want ik betaal elke maand exact op dezelfde datum en dat al bijna 5 jaar. Voor de rest top.

Prima organisatie.

Prima en klantvriendelijke leasemaatschappij. Afspraken zijn helder, concurrerend en worden nagekomen.

Geen bijzonderheden, weinig mee te maken gehad tot nu toe.