Iemand een deuk in mijn geparkeerde auto gereden gelukkig naam en adres achtergelaten Frieslandlease gebeld zeer vriendelijk antwoord gehad en super geholpen
Super fijn bedrijf op mee samen te werken. Vriendelijke medewerkers, scherpe prijsstelling. Top bedrijf!
Eerlijk, helder, goede service
Zeer correcte behandeling en informatie Goed samenspel met de dealer en komt afspraken goed na. CHAPEAU
Aanvraag zeer goed verlopen maar na 3 maanden lekke band met schroef in zijgedeelte moest een nieuwe band op . in eerste instantie moest ik dat zelf betalen want de band was nog 7mm stond in...Aanvraag zeer goed verlopen maar na 3 maanden lekke band met schroef in zijgedeelte moest een nieuwe band op . in eerste instantie moest ik dat zelf betalen want de band was nog 7mm stond in voorwaarden dit nagekeken maar kon niets vinden Daarna alsnog terug-gestoord Wel raar want ik moet volgens voorwaarden alleen benzine en boetes betalen maar goed opgelost
Weinig ervaring met de leasemaatschappij tot nu toe. Rij nu bijna 2 jaar via FrieslandLease en de contacten die er geweest zijn waren correct en plezierig.
Correct, accuraat en snel zijn de meest in het oog springende kenmerken van het FL team
Mijn ervaring is zeer wisselend. Het persoonlijke contact en het meedenken met de leaserijder is prima! Aan de andere kant krijg ik de rekening voor een klein krasje voor een auto die ik inleveren...Mijn ervaring is zeer wisselend. Het persoonlijke contact en het meedenken met de leaserijder is prima! Aan de andere kant krijg ik de rekening voor een klein krasje voor een auto die ik inleveren en krijg vervolgens krijg ik een auto mee met de nodige kleine schades. Dat komt wat raar over. Het bestelproces was voor mij zeer ondoorzichtig daardoor kom je voor verrassingen te staan.