Heb niet veel contact met Friesland Lease, maar als ik ze nodig heb, wordt je direct en snel geholpen. Ben dik tevreden met Friesland Lease.
Friesland lease is zeer goed bereikbaar en er wordt op een zeer korte termijn gereageerd op alle verzoeken. Zelfs leveren of ophalen van de auto's op de tijden buiten kantoor uren is ook...Friesland lease is zeer goed bereikbaar en er wordt op een zeer korte termijn gereageerd op alle verzoeken. Zelfs leveren of ophalen van de auto's op de tijden buiten kantoor uren is ook bespreekbaar. Zeer tevreden.
Onze organisatie doet nu 1,5 jaar, naar volle tevredenheid, zaken met Friesland Lease. In maart 2023 werden onze eerste lichting leaseauto's bij het Abe Lenstra stadion afgeleverd. Onze organisatie doet nu 1,5 jaar, naar volle tevredenheid, zaken met Friesland Lease. In maart 2023 werden onze eerste lichting leaseauto's bij het Abe Lenstra stadion afgeleverd. Friesland Lease is goed bereikbaar en de lijntjes zijn kort. Ze doen wat ze beloven. Wij zijn erg tevreden!
Gewoon, no-nonsense en erg goed
Prima, zijn bereikbaar, bij problemen met de auto wordt oplossing aangedragen.
Hele fijne service!
Ben zeer tevreden nu meer dan 6 jaar via werkgever bij uw leasemaatschappij onlangs een nieuwe auto voor weer 5 jaar erbij!
De medewerkers van Leaseplan zijn oplossingsgericht; als er iets is zoeken ze persoonlijk contact vaak ook telefonisch.