Mijn ervaring bij Friesland Lease; Ik wordt altijd correct behandeld.
Zeer tevreden over Friesland Lease
Zeer tevreden, voldoet aan alle verwachtingen.
Wij zijn voor het eerst een leaseovereenkomst aangegaan maar hebben ervaren dat Friesland lease zeer nauwkeurig en correct werk levert. Afhandeling van documenten gaat snel en er wordt goed...Wij zijn voor het eerst een leaseovereenkomst aangegaan maar hebben ervaren dat Friesland lease zeer nauwkeurig en correct werk levert. Afhandeling van documenten gaat snel en er wordt goed ingespeeld op vragen.
Friesland Lease is een prima lease maatschappij direct bereikbaar persoonlijke accountmanagers prima geregeld
Ik ben tevreden. Goede klantgerichte service. Ook over uitnodigingen voetbal ben ik positief
De algemene ervaring met Friesland Lease is uitstekend, altijd staan ze je netjes te woord en hebben snel antwoorden en/of oplossingen.
Ga zo door.
Zeer tevreden
Ervaring met leasemaatschappij is goed
Het eerste contact was erg slecht. de vertegenwoordiger van de dealer heeft er voor gezorgd de we toch gingen leasen.