Afwikkeling schade prima geregeld, vervangend vervoer prima, alleen de aangewezen reparateur bleek personeelstekort te hebben, waardoor reparatie langer duurde dan verwacht.
Ben ontevreden over deze maatschappij. Slechte communicatie! Een keer zelfs onbeschoft. Hoor van de garage - nadat auto een onderhoudsbeurt heeft gehad - dat bepaalde reparaties niet mogen...Ben ontevreden over deze maatschappij. Slechte communicatie! Een keer zelfs onbeschoft. Hoor van de garage - nadat auto een onderhoudsbeurt heeft gehad - dat bepaalde reparaties niet mogen worden uitgevoerd. Daar moet ik dan weer zelf contact over opnemen. Dan word ik niet teruggebeld, dus moet ik weer contact op te nemen. Hoor dan na enkele dagen dat er wel toestemming wordt gegeven voor reparatie. Dit kost mij gewoon teveel tijd!!
Leasemaatschappij is goed Alleen de auto garage is zeer slecht te noemen
Heb er weinig contact mee, maar communicatie die er is verloopt goed
De algemene ervaring is positief en goed.
Wij zijn erg tevreden over de snelle en klantvriendelijke service. Er is altijd overleg mogelijk en Friesland Lease denkt in oplossingen wat heel plezierig werkt.
Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Friesland Lease. De communicatie verloopt vlot en vragen worden zeer snel beantwoord.
Weinig op aan te merken
Goeie leasemaatschappij, ik wordt altijd net en correct te woord gestaan.