De laatste tijd helaas vooral ontevreden geweest. Ik moet zelf overal achteraan. Auto's die niet worden afgeleverd zoals afgesproken en het vervolgens moeizaam tot niet oplossen (waar ik zelf...De laatste tijd helaas vooral ontevreden geweest. Ik moet zelf overal achteraan. Auto's die niet worden afgeleverd zoals afgesproken en het vervolgens moeizaam tot niet oplossen (waar ik zelf weer voornamelijk achteraan moet). Naheffingen van schades die door het schadeherstelbedrijf nooit zijn vermeldt.
Betrokken, meedenkend, persoonlijk
Prima,
Prima, goede en correct afhandeling.
Zeer positief. Het afgelopen jaar heeft de interne wagenparkbeheerder zicht uitermate klantvriendelijk en servicegericht getoond in het wisselen van leaseauto. Daarnaast is het fijn dat...Zeer positief. Het afgelopen jaar heeft de interne wagenparkbeheerder zicht uitermate klantvriendelijk en servicegericht getoond in het wisselen van leaseauto. Daarnaast is het fijn dat Frieslandlease bij veel lokale dealers is aangesloten, dit vergroot het gebruikersgemak.
Prettig, vertrouwd
Friesland Lease toont zich zeer geïnteresseerd in haar klanten, houdt goed contact en biedt met enige regelmaat leuke evenementen aan.