Een goed verhuur bedrijf, denkt mee met de klant en heeft een snelle service!
Friesland Lease beschikt over meedenkende medewerkers waarbij flexibiliteit een sterk punt is. De auto's zien er altijd piekfijn uit . Kortom: een prima partij om zaken mee te doen.
Prettige organisatie met vriendelijke en vakkundige medewerkers. Er wordt ten allen tijden meegedacht om te komen tot de meest passende invulling en oplossing.
Ik zou friesland lease niet aanbevelen aan anderen gezien de prijs-kwaliteitsverhouding een stuk hoger ligt dan bij concurrenten.
Een zeer kantvriendelijke organisatie die snapt dat het leveren van mobiliteit, schakelen is!
No nonsens, eerlijk en duidelijk (privé lease)
Ervaringen tot heden zijn zeker positief, ingeval ik vragen heb wordt hier adequaat op gereageerd, zaken worden correct conform overeenkomst nagekomen en afspraken opgevolgd
Een top lease bedrijf. Telefonisch contact perfect. Denkt mee met de klant. Afspraken die je maakt met het lease bedrijf ,worden zeer goed en snel opgelost.